Let op! Geld lenen kost geld.
Klanten over Ritel.nl:
8.4 / 10
zoeken
Winkelmand nog geen artikelen
menu menu
Apple iPhone 6S Plus 32 GB grijs
status: in bestelling

Apple iPhone 6S

De Apple iPhone 6S is de opvolger van de iPhone 6. Met de iPhone 6S heeft Apple het nieuwe 3D touch geïntroduceerd waarbij door te drukken op het scherm nog meer mogelijkheden worden weergeven. Daarnaast heeft het toestel een verbeterde camera en een nieuwe razendsnelle A9-processor. Bekijk snel alle aanbiedingen of lees meer informatie over de nieuwe Apple iPhone 6S.

iPhone 6S bij Ritel.nl

Op zoek naar een iPhone 6S in combinatie met een GSM abonnement? Bij Ritel bieden wij de meest voordelige prijzen aan met diverse netwerken waaronder T-Mobile, Vodafone, Tele2, KPN en Telfort waarbij het toestel soms gratis of tegen een kleine bijbetaling te verkrijgen is.

provider
je ontvangt
normaal p/mnd
actieprijs p/mnd
éénmalig
Tele2
100 belmin/sms NL + EU
2GB 4G, 100 minuten / sms
€ 42,00
€ 42,00
€ 0,00
T-Mobile
T-Mobile Go 2 jr.
1GB, Onbeperkt minuten, Onbeperkt sms,
€ 50,00
€ 50,00
€ 0,00
Vodafone
3GB / Onbeperkt minuten / Onbeperkt sms NL + EU
3GB 4G, Onbeperkt minuten, Onbeperkt sms
€ 66,00
€ 66,00
€ 0,00
of koop de Apple iPhone 6S los voor
€ 739,00


Nieuw bij de iPhone 6S

Op het eerste gezicht is er weinig veranderd aan het uiterlijk van de iPhone 6S. Met een extra kleur in het assortiment, namelijk rosé goud bevindt het grootste gedeelte van de vernieuwingen zich onder de motorkap. Met een kleurrijk 4,7 inch Retina HD-touchscreen en een 1334x750 pixels resolutie spatten de kleuren van het scherm waardoor je geen detail meer mist. Even leek het erop dat Apple een saffieren scherm zou verwerken in de nieuwste versie maar er is toch gekozen voor ander glas, waardoor het huidige glas misschien niet zo hard is als saffier maar wel krasvrij blijft. 

Sneller & krachtiger dan ooit

Qua interne verbeteringen is de oude processor vervangen voor een nieuwe razendsnelle 64-bit A9 processor waardoor de iPhone 6S naast nog meer snelheid en grafische kracht ook het opstarten en switchen van apps nóg vloeiender en efficiënter gaat wat ten goede komt voor de accu. Daarnaast heeft Apple het 3D Touch geïntroduceerd waardoor 'Pop & Peek' mogelijk is door het scherm hard of zachter aan te raken. Dit zorgt voor speciale functionaliteiten die werken afhankelijk van de manier waarop het scherm aangeraakt wordt. 

Grote upgrade camera

Ook heeft Apple voor het eerst in 5 jaar de camera's een flinke upgrade gegeven van de bestaande 8 megapixel camera  van de iPhone 6 naar een 12 megapixel camera voor de iPhone 6S. Daarnaast is het mogelijk om met 4K-kwaliteit met 30 frames per seconden de mooie filmpjes op te nemen en af te spelen. Met de 5 megapixel camera aan de voorzijde en de nieuwe modus Live Photos maak je niet alleen de mooiste selfies maar ook de scherpste foto's doordat je ook het moment voor en na het nemen van de foto vastlegt.

Extra gebruiksvriendelijk dankzij iOS 9

Compleet met het nieuwe besturingssysteem iOS9 waarbij de besturing niet alleen gebruiksvriendelijker en sneller is maar ook veiliger dan ooit. De vingerafdrukscanner zorgt ervoor dat niemand zomaar je privé bestanden kan inzien. Daarbij communiceren alle Apple apparaten moeiteloos via de iCloud waardoor de iPhone 6S ook gekoppeld kan worden met bijvoorbeeld de Apple Watch.


iPhone 6S nieuws

Apple aangeklaagd om Wifi Assist

Dinsdag 3 November 2015

Apple is aangeklaagd door een Amerikaans stel omdat Apple niet duidelijk genoeg heeft vermeldt hoe de functie Wifi Assist werkt. Zo zou het stel de onnodige telefoonkosten (4,5 miljoen euro) van gebruikers willen verhalen het op het bedrijf.

Wifi Assist is een functie van iOS 9 die ervoor zorgt dat iPhones automatisch overschakelen naar mobiel internet als het signaal van het Wi-Fi netwerk waarmee de telefoon verbonden is zwak is. 

Nieuw: Apple iOS9

Vrijdag 25 September 2015

Het zal niemand ontgaan zijn dat de nieuwste versie van iOS 9 inmiddels te downloaden is voor iPhone en iPad van 2011 of later. Nog geen melding gehad? Deze kun je via het instellingenmenu (Via algemeen > Software-update) op iPhone of iPad downloaden. iOS 9 wordt ondersteund door iPhone 4S, 5, 5C, 5S en 6.  

Voor iPads is dit iPad 2, 3, 4, Air, Air 2, iPad Mini, Mini 2 en Mini 3. Ook iPod Touch (5e & 6e generatie) krijgt een update van het besturingssysteem. 

Sterke stijging verkoop 4G-modellen

Woensdag 19 Augustus 2015

Na de introductie van het 4G netwerk stijgt ook wereldwijd de verkoop van smartphones waarmee gebruik kan worden gemaakt van het snellere 4G netwerk. Ongeveer 58% van alle verkochte smartphones in het tweede kwartaal dit jaar waren toestellen met 4G ondersteuning.

Introductie iPhone 6C ook in september

Woensdag 19 Augustus 2015

Al langere tijd gaan er geruchten over de iPhone 6C. Bekend is dat Apple in september de nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S Plus gaat introduceren. Tot nu toe waren er echter alleen nog maar geruchten omtrent of er ook een nieuwe iPhone 6C zou komen.

Net als de iPhone 5 en iPhone 5C zou de iPhone 6C identiek qua hardware aan de iPhone 6 zijn maar met een fel gekleurd jasje zoals we al eerder zagen bij de iPhone 5C. 

Apple zet voicemails om naar tekstberichten

Dinsdag 11 Augustus 2015

Goed nieuws voor alle smartphone gebruikers die niet graag voicemails willen beluisteren. Apple werkt aan een dienst die voicemails kan omzetten in tekst zodat je geen berichten meer hoeft te beluisteren maar ook kan lezen.

De dienst zou gebruik maken van dezelfde spraakverwerking als assistent Siri en zou in 2016 gelanceerd worden. 

Gelekte iPhone 6S foto's laten Force Touch zien

Woensdag 5 Augustus 2015

De onlangs gelekte foto's van de iPhone 6S laten een schermpaneel zien wat erop wijst dat Apple een drukgevoelig scherm in het nieuwe toestel implementeert. Het toestel lijkt ook 0,2 milimeter dikker dat de huidige iPhone 6. Het schermpaneel wat getoond wordt lijkt vrijwel gelijk te zijn aan het scherm van de iPhone 6 maar heeft een uitsparing achter het beeldscherm. 

Uiterlijk iPhone 6S gelijk aan iPhone 6

Woensdag 1 Juli 2015

Uit gelekte afbeeldingen van de site 9to5Mac blijkt dat het uiterlijk van de nieuwe iPhone 6S er precies hetzelfde uitziet als de huidige iPhone 6. Geruchten wezen er eerder op dat de nieuwe iPhone 6S mogelijk een millimeter dikker zou zijn om het nieuwe en drukgevoelige Force Touch scherm te ondersteunen. Dezelfde technologie zit inmiddels al in de Apple Watch en nieuwe Macbooks en komt uiteindelijk ook in de iPhone 6S.

Nieuw: Apple Music

Woensdag 10 Juni 2015

Speciaal voor alle muziekliefhebbers heeft Apple zijn eigen muziekstreamdienst aangekondigd: Apple Music. Deze dienst zou net als Spotify onbeperkt muziek streamen en ook opslaan. De functie zou inmiddels al zijn toegevoegd aan de muziek-app aan iOS op iPhone en iPad en OS X voor iMac en Macbook, maar komt ook binnenkort beschikbaar op PC en toestellen met Android besturing.

Apple bug: tijdelijke oplossing voor iPhone gebruikers

Vrijdag 29 Mei 2015

Woensdag lieten we al weten dat het via het versturen van een bepaald sms'je het mogelijk was dat elke iPhone kon vastlopen, ook wanneer de iPhone vergrendeld is start het toestel opnieuw op en loopt alsnog vast op de berichten app. Apple heeft laten weten om via een omweg via Siri het probleem op te lossen bij de getroffen gebruikers waarbij de berichtenapp niet meer reageert. 

iPhone loopt vast door iOS-Bug na ontvangen sms'je

Woensdag 27 Mei 2015

Door een kwetsbaarheid in iOS is het mogelijk om met een specifiek sms'je elke iPhone te laten vastlopen. Ook wanneer de iPhone vergrendeld is wordt de telefoon opnieuw opgestart zonder waarschuwing en kan de berichtenapp nog steeds niet geopend worden. Het is alleen echter mogelijk om via een iPhone dit specifieke sms'je te versturen naar een andere iPhone.

Apple iPhone 6S en 6S Plus al in september in de winkel

Vrijdag 22 Mei 2015

Geen standaard iPhone presentatie van Apple dit jaar in september. Volgens analist Ming-chi Kuo (welke vaak de juiste informatie over Apple producten in handen heeft) zouden de nieuwe iPhones: de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus al in augustus onthuld worden samen met een nieuwe phablet. Dit zou betekenen dat door de vervroegde release van de nieuwe iPhones de toestellen al in september in de winkels zouden liggen, wat ruim een maand eerder is dan bij de eerder verschenen iPhones zoals de iPhone 6, iPhone 5S en iPhone 5.

De geruchten: Apple iPhone 6S toch met saffieren scherm?

Woensdag 13 Mei 2015

Net als voorgaande jaren zal Apple traditiegetrouw in september weer een nieuwe iPhone lanceren. Als we de geruchten mogen geloven zal dit jaar de Apple iPhone 6S en de Apple iPhone 6S Plus geïntroduceerd worden met een drukgevoelig touchscreen. Deze nieuwe besturing detecteert hoe hard of hoe zacht de gebruiker op het touchscreen drukt en wordt ook wel Force Touch genoemd. De Force Touch-sensor wordt al gebruikt in het display van de Apple Watch en de trackpad van de nieuwste Macbook.

Apple iPhone 6: Meer dan alleen groter?

Woensdag 13 Mei 2015

Jarenlang heeft Apple zich stug vastgehouden aan het 3,5 inch en 4 inch scherm in tegenstelling tot grote concurrenten Samsung en HTC die al jaren smartphones ontwikkelen met steeds grotere schermen (bijv. de Galaxy S6, de Galaxy Note 4 en de HTC One M8). Inmiddels heeft ook Apple met de iPhone 6 gekozen voor een groter beeldscherm van 4,7 inch en dat niet alleen, ook de nieuwe extra grote iPhone 6 Plus met een scherm van 5,5 inch lijkt goed aan te slaan bij het grote publiek.