Let op! Geld lenen kost geld.
Klanten over Ritel.nl:
8.4 / 10
zoeken
Winkelmand nog geen artikelen
menu menu
Apple iPhone 6S Plus 32 GB grijs
status: in bestelling

Apple iPhone 6S Plus

Net als de Apple iPhone 6S is de iPhone 6S Plus een opvolger van de iPhone 6S reeks maar dan van de iPhone S Plus met precies hetzelfde grote 5,5 inch Retina scherm. Ontdek het nieuwe 3D touch waarbij door te drukken op het grote scherm nog meer mogelijkheden worden weergeven. Verder is ook de camera verbeterd en heeft het toestel een krachtige en snelle A9 processor meegekregen. Bestel de iPhone 6S Plus of lees meer informatie en specificaties over het toestel.

iPhone 6S Plus via Ritel.nl

Profiteer van voordelige prijzen met diverse netwerken zoals T-Mobile, Vodafone, Tele2, KPN en Telfort waarbij je het toestel gratis of met een kleine bijbetaling kunt bestellen. Ritel biedt de meest goedkope abonnementen aan zodat je nooit teveel betaalt.

provider
je ontvangt
normaal p/mnd
actieprijs p/mnd
éénmalig
Tele2
100 belmin/sms NL + EU
2GB 4G, 100 minuten / sms
€ 42,00
€ 42,00
€ 0,00
T-Mobile
T-Mobile Go 2 jr.
1GB, Onbeperkt minuten, Onbeperkt sms,
€ 50,00
€ 50,00
€ 0,00
Vodafone
3GB / Onbeperkt minuten / Onbeperkt sms NL + EU
3GB 4G, Onbeperkt minuten, Onbeperkt sms
€ 66,00
€ 66,00
€ 0,00
of koop de Apple iPhone 6S Plus los voor
€ 739,00


Rosé goud

Eigenlijk is er weinig veranderd wanneer het gaat om het uiterlijk van de iPhone 6S Plus. Naast het bestaande design wat nog steeds een groot 5,5 Retina touchscreen met een resolutie van 1920x1080 pixels heeft heeft de nieuwe iPhone als uitbreiding een extra kleur in de vorm van rosé goud. Volgens de geruchten zou Apple het krasvrije glas gaan vervangen voor een sterker saffieren scherm maar dit is niet het geval, en in dit geval is dit ook helemaal niet nodig. De kleuren zijn helder en sprankelend en een lust voor het oog. 

Exta efficiënt en krachtig

Waar het ontwerp grotendeels hetzelfde is gebleven is er intern wel een hoop veranderd. De oude processor is volledig vernieuwd naar een snelle 64-bits A9 processor zodat de iPhone 6S Plus niet alleen sneller maar ook grafisch er nóg beter uitkomt. Het opstarten van apps en wisselen op het scherm gaat hierdoor extra efficiënt waardoor ook de accu langer mee gaat. Nieuw op de iPhone 6S Plus is het 3D Touch. Door harder op het scherm te drukken komen er extra mogelijkheden tevoorschijn waardoor het werken met de iPhone 6S Plus nog gebruikersvriendelijker gemaakt wordt.

Vernieuwde Camera

Naast dat Apple ook voor het eerst in 5 jaar de camera onder handen heeft genomen waardoor je nu kunt profiteren van een 12 megapixel camera in plaats van een 8 megapixel camera, is er ook rekening gehouden met het opnemen van filmpjes in schitterend 4K-kwaliteit. Ook de frontcamera heeft een upgrade gehad met 5 megapixels zodat Live Photos, de nieuwe functionaliteit van Apple ook daadwerkelijk de mooiste en scherpste selfies maakt precies voor en na het maken van je selfie.

iOS9: Gebruiksvriendelijker dan ooit!

Alsof de iPhone 6S Plus nog niet gebruiksvriendelijk genoeg was is ook het besturingssysteem iOS9 te vinden op de iPhone. Met een nog snellere vingerafdrukscanner blijft je telefoon optimaal beveiligd en dankzij de nieuwe mogelijkheden en een vernieuwde Siri assistent worden de werkzaamheden op je telefoon wel erg makkelijk gemaakt. 


iPhone 6S Plus nieuws

Sterke stijging verkoop 4G-modellen

Woensdag 19 Augustus 2015

Na de introductie van het 4G netwerk stijgt ook wereldwijd de verkoop van smartphones waarmee gebruik kan worden gemaakt van het snellere 4G netwerk. Ongeveer 58% van alle verkochte smartphones in het tweede kwartaal dit jaar waren toestellen met 4G ondersteuning.

Introductie iPhone 6C ook in september

Woensdag 19 Augustus 2015

Al langere tijd gaan er geruchten over de iPhone 6C. Bekend is dat Apple in september de nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S Plus gaat introduceren. Tot nu toe waren er echter alleen nog maar geruchten omtrent of er ook een nieuwe iPhone 6C zou komen.

Net als de iPhone 5 en iPhone 5C zou de iPhone 6C identiek qua hardware aan de iPhone 6 zijn maar met een fel gekleurd jasje zoals we al eerder zagen bij de iPhone 5C. 

Apple zet voicemails om naar tekstberichten

Dinsdag 11 Augustus 2015

Goed nieuws voor alle smartphone gebruikers die niet graag voicemails willen beluisteren. Apple werkt aan een dienst die voicemails kan omzetten in tekst zodat je geen berichten meer hoeft te beluisteren maar ook kan lezen.

De dienst zou gebruik maken van dezelfde spraakverwerking als assistent Siri en zou in 2016 gelanceerd worden. 

Gelekte iPhone 6S foto's laten Force Touch zien

Woensdag 5 Augustus 2015

De onlangs gelekte foto's van de iPhone 6S laten een schermpaneel zien wat erop wijst dat Apple een drukgevoelig scherm in het nieuwe toestel implementeert. Het toestel lijkt ook 0,2 milimeter dikker dat de huidige iPhone 6. Het schermpaneel wat getoond wordt lijkt vrijwel gelijk te zijn aan het scherm van de iPhone 6 maar heeft een uitsparing achter het beeldscherm. 

Uiterlijk iPhone 6S gelijk aan iPhone 6

Woensdag 1 Juli 2015

Uit gelekte afbeeldingen van de site 9to5Mac blijkt dat het uiterlijk van de nieuwe iPhone 6S er precies hetzelfde uitziet als de huidige iPhone 6. Geruchten wezen er eerder op dat de nieuwe iPhone 6S mogelijk een millimeter dikker zou zijn om het nieuwe en drukgevoelige Force Touch scherm te ondersteunen. Dezelfde technologie zit inmiddels al in de Apple Watch en nieuwe Macbooks en komt uiteindelijk ook in de iPhone 6S.

Apple bug: tijdelijke oplossing voor iPhone gebruikers

Vrijdag 29 Mei 2015

Woensdag lieten we al weten dat het via het versturen van een bepaald sms'je het mogelijk was dat elke iPhone kon vastlopen, ook wanneer de iPhone vergrendeld is start het toestel opnieuw op en loopt alsnog vast op de berichten app. Apple heeft laten weten om via een omweg via Siri het probleem op te lossen bij de getroffen gebruikers waarbij de berichtenapp niet meer reageert. 

iPhone loopt vast door iOS-Bug na ontvangen sms'je

Woensdag 27 Mei 2015

Door een kwetsbaarheid in iOS is het mogelijk om met een specifiek sms'je elke iPhone te laten vastlopen. Ook wanneer de iPhone vergrendeld is wordt de telefoon opnieuw opgestart zonder waarschuwing en kan de berichtenapp nog steeds niet geopend worden. Het is alleen echter mogelijk om via een iPhone dit specifieke sms'je te versturen naar een andere iPhone.

Apple iPhone 6S en 6S Plus al in september in de winkel

Vrijdag 22 Mei 2015

Geen standaard iPhone presentatie van Apple dit jaar in september. Volgens analist Ming-chi Kuo (welke vaak de juiste informatie over Apple producten in handen heeft) zouden de nieuwe iPhones: de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus al in augustus onthuld worden samen met een nieuwe phablet. Dit zou betekenen dat door de vervroegde release van de nieuwe iPhones de toestellen al in september in de winkels zouden liggen, wat ruim een maand eerder is dan bij de eerder verschenen iPhones zoals de iPhone 6, iPhone 5S en iPhone 5.

De geruchten: Apple iPhone 6S toch met saffieren scherm?

Woensdag 13 Mei 2015

Net als voorgaande jaren zal Apple traditiegetrouw in september weer een nieuwe iPhone lanceren. Als we de geruchten mogen geloven zal dit jaar de Apple iPhone 6S en de Apple iPhone 6S Plus geïntroduceerd worden met een drukgevoelig touchscreen. Deze nieuwe besturing detecteert hoe hard of hoe zacht de gebruiker op het touchscreen drukt en wordt ook wel Force Touch genoemd. De Force Touch-sensor wordt al gebruikt in het display van de Apple Watch en de trackpad van de nieuwste Macbook.

Apple iPhone 6: Meer dan alleen groter?

Woensdag 13 Mei 2015

Jarenlang heeft Apple zich stug vastgehouden aan het 3,5 inch en 4 inch scherm in tegenstelling tot grote concurrenten Samsung en HTC die al jaren smartphones ontwikkelen met steeds grotere schermen (bijv. de Galaxy S6, de Galaxy Note 4 en de HTC One M8). Inmiddels heeft ook Apple met de iPhone 6 gekozen voor een groter beeldscherm van 4,7 inch en dat niet alleen, ook de nieuwe extra grote iPhone 6 Plus met een scherm van 5,5 inch lijkt goed aan te slaan bij het grote publiek.