Let op! Geld lenen kost geld.
ritel.nl
zoeken
menu menu

Apple

Apple is met de iPhone en iPad een innovatieve speler op de smartphone en tablet markt. Deze producten staan bekend om de hoge kwalitateit en gebruiksvriendelijkheid. Dit komt doordat Apple gebruik maakt van de beste materialen en er alles aan doet om haar software zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Hierdoor zorgen de apparaten van Apple altijd voor een hoge mate van tevredenheid. Op zowel de tablet- als smartphonemarkt is Apple één van de populairste merken.

Apple iPhone en iPad bij Ritel.nl

De apparaten van Apple zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen waardoor er altijd wel een toestel beschikbaar is dat binnen uw budget past. Via Ritel.nl zijn zowel de iPhone als de iPad verkrijgbaar in combinatie met een gsm abonnement. Wanneer u een iPhone zoekt in een lagere prijsklasse dan is de iPhone 5c zeer geschikt. De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn hoger geprijsd maar dan beschikt u wel over de nieuwste technologieën en mogelijkheden. Een goede middenklasser is de iPhone 5s. Bij Ritel.nl bent u ook aan het juiste adres voor iPads, deze worden geleverd in combinatie met een GSM abonnement. Wij hebben zowel de Apple iPad mini als de Apple iPad Air in ons assortiment.

De iPhones en iPads zijn leverbaar in combinatie met zeer goedkope abonnementen van Vodafone, KPN, Ben, T-Mobile, Telfort en Tele2. Bij Ritel.nl bent u aan het juiste adres voor een goede service en een snelle levering. Alle Apple toestellen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Apple accessoires

Bij de beste tablets en smartphones horen natuurlijk de mooiste en beste hoesjes. Bij Ritel.nl bent u aan het juiste adres voor hoesjes voor Apple apparaten van onder andere Apple, Tech21, Brabante en Twelve South. Deze hoesjes zijn zowel beschikbaar voor de Apple iPhone als iPad. Daarnaast hebben wij autohouders, kabels en screenprotectors voor alle Apple apparaten.