Let op! Geld lenen kost geld.

Apple

Apple is met de iPhone en iPad een innovatieve speler op de smartphone en tablet markt. Deze producten staan bekend om de hoge kwalitateit en gebruiksvriendelijkheid. Dit komt doordat Apple gebruik maakt van de beste materialen en er alles aan doet om haar software zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Hierdoor zorgen de apparaten van Apple altijd voor een hoge mate van tevredenheid. Op zowel de tablet- als smartphonemarkt is Apple één van de populairste merken.

Apple iPhone en iPad bij Ritel.nl

De apparaten van Apple zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen waardoor er altijd wel een toestel beschikbaar is dat binnen uw budget past. Via Ritel.nl zijn zowel de iPhone als de iPad verkrijgbaar in combinatie met een gsm abonnement. Wanneer u een iPhone zoekt in een lagere prijsklasse dan is de iPhone 5c zeer geschikt. De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn hoger geprijsd maar dan beschikt u wel over de nieuwste technologieën en mogelijkheden. Een goede middenklasser is de iPhone 5s. Bij Ritel.nl bent u ook aan het juiste adres voor iPads, deze worden geleverd in combinatie met een GSM abonnement. Wij hebben zowel de Apple iPad mini als de Apple iPad Air in ons assortiment.

De iPhones en iPads zijn leverbaar in combinatie met zeer goedkope abonnementen van Vodafone, KPN, Ben, T-Mobile, Telfort en Tele2. Bij Ritel.nl bent u aan het juiste adres voor een goede service en een snelle levering. Alle Apple toestellen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Apple accessoires

Bij de beste tablets en smartphones horen natuurlijk de mooiste en beste hoesjes. Bij Ritel.nl bent u aan het juiste adres voor hoesjes voor Apple apparaten van onder andere Apple, Tech21, Brabante en Twelve South. Deze hoesjes zijn zowel beschikbaar voor de Apple iPhone als iPad. Daarnaast hebben wij autohouders, kabels en screenprotectors voor alle Apple apparaten.


Apple nieuws

Vrijdag 27 Januari 2017

Waren de draadloze oordoppen, ook wel AirPods genoemd van Apple eerst nog revolutionair, nu blijkt dat de oordoppen gemakkelijk kwijt zijn te raken. 

Dinsdag 8 November 2016

Ondanks de grote vraag naar een kleinere iPhone, waar Apple als antwoord de iPhone SE op de markt heeft gebracht, zal deze geen upgrade krijgen in 2017. 

Dinsdag 1 November 2016

In plaats van twee toestellen zou Apple mogelijk drie iPhones willen introduceren, allemaal met een achterkant van glas. Apple wil naast de formaten van 4,7 en 5,5 inch een derde model introduceren van 5 inch, aldus een anonieme bron. 

Vrijdag 23 September 2016

Met de iPhone 7 heeft Apple zijn nieuwste telefoon geïntroduceerd. Qua ontwerp lijkt de telefoon op zijn voorganger maar met een nieuwe camera, het meest kleurrijke scherm tot nu toe en geen koptelefoonpoort meer.

Nieuw is ook de keuze uit een extra kleur (vanaf 128GB) genaamd: gitzwart.

Dinsdag 21 Juni 2016

In de herfst verschijnt het nieuwe besturingssysteem van Apple, iOS 10. Deze is beschikbaar voor alle iPhones vanaf de iPhone 5, iPads vanaf de vierde generatie, iPad Mini vanaf de tweede generatie en voor de zesde generatie van iPod Touch. Lees snel verder wat er nieuw is!

Vrijdag 27 Mei 2016

De geruchten over Apple’s nieuwste iPhone, de iPhone 7 zijn groter dan ooit! Zo zou Apple niet alleen voor een metalen behuizing kiezen voor zijn nieuwste smartphone, maar ook terugkeren zijn zijn roots en weer kiezen voor een glazen achterkant. Dit heeft Allen Horng van Catcher Technology, een belangrijke Apple-toeleverancier laten weten.

Woensdag 30 Maart 2016

De iPhone SE is nog niet eens op de markt of de geruchtenmachine over Apple's nieuwste design in 2017 draait op volle toeren! Zo zou Apple bezig zijn om de iPhones in 2017 te voorzien van een fris en nieuw design met een gebogen scherm en glazen behuizing. Ook moet er een groter 5,8 inch model verschijnen.

Woensdag 27 Januari 2016

De geruchten gaan dat het nieuwste toestel van Apple, de iPhone 7 aan de achterzijde zou worden uitgerust met een dubbele camera voor betere foto's zonder dat de lens zou gaan uitsteken.

Apple zou daarvoor de beeldalgoritmes van Linx, een Israëlisch camerabedrijf gebruiken dat vorig jaar door Apple is overgenomen.

Dinsdag 5 Januari 2016

Met de release van de langverwachte iPhone 6S draait de geruchtenmachine overuren als het gaat om de nieuwe iPhone 6C. Werd de iPhone 5C samen met de iPhone 5S op de markt gebracht, met de iPhone 6C is dit niet het geval.

Zou eerst de iPhone 6C in november op de markt worden gebracht zouden anonieme bronnen melden dat Apple de iPhone 6C al in maart 2016 onthuld.

Dinsdag 5 Januari 2016

Naast een behuizing van metaal en een drukgevoelig scherm zal de nieuwe Galaxy S7 ook water- en stofbestendig worden waardoor ze tot wel 1 meter diepte het water in kunnen.

Met de Galaxy S5 was de telefoon al spatwaterdicht maar nu lijkt Samsung toch echt te kiezen voor een IP67-certificaat net als concurrent Sony al eerder gebruikte o.a. bij de waterdichte Sony Xperia Z5. 

Woensdag 11 November 2015

Apple's iPad Pro, de grootste versie van de iPad met een schermformaat van 12,9 inch is inmiddels beschikbaar op de site van Apple. Aankomende woensdag zullen ook de Apple winkels gaan volgen.

Het instapmodel van de iPad Pro komt met een opslagcapaciteit van 32GB en kan alleen met WiFi gebruikt worden.

Dinsdag 3 November 2015

Apple is aangeklaagd door een Amerikaans stel omdat Apple niet duidelijk genoeg heeft vermeldt hoe de functie Wifi Assist werkt. Zo zou het stel de onnodige telefoonkosten (4,5 miljoen euro) van gebruikers willen verhalen het op het bedrijf.

Wifi Assist is een functie van iOS 9 die ervoor zorgt dat iPhones automatisch overschakelen naar mobiel internet als het signaal van het Wi-Fi netwerk waarmee de telefoon verbonden is zwak is. 

Vrijdag 2 Oktober 2015

Volgens de geruchten via Chinese media zouden er inmiddels al een aantal prototypes gebouwd zijn door Apple waarbij ook getest wordt of het toestel ook waterdicht kan worden gemaakt.

Op dit moment is concurrent Sony de enige fabrikant die zijn toestellen al jaren waterdicht maakt maar vaak ook met klepjes over diverse poortjes waaronder de USB-poort.

Vrijdag 25 September 2015

Het zal niemand ontgaan zijn dat de nieuwste versie van iOS 9 inmiddels te downloaden is voor iPhone en iPad van 2011 of later. Nog geen melding gehad? Deze kun je via het instellingenmenu (Via algemeen > Software-update) op iPhone of iPad downloaden. iOS 9 wordt ondersteund door iPhone 4S, 5, 5C, 5S en 6.  

Voor iPads is dit iPad 2, 3, 4, Air, Air 2, iPad Mini, Mini 2 en Mini 3. Ook iPod Touch (5e & 6e generatie) krijgt een update van het besturingssysteem. 

Vrijdag 11 September 2015

Konden we eerder al melden dat Samsung bezig was met het ontwikkelen van een batterij met een extra lange accu-duur, nu heeft Samsung met een nieuwe chip een smartphone met 6GB werkgeheugen mogelijk gemaakt.

Woensdag 19 Augustus 2015

Naast Google met Google Auto is ook Apple bezig met het ontwikkelen van een zelfrijdende auto.

Inmiddels is Apple al zo ver met Project Titan (de werknaam van Apple's zelfrijdende auto) dat zij op zoek zijn naar veilige locaties in de regio van San Francisco om de zelfrijdende auto uit te testen. 

Woensdag 19 Augustus 2015

Na de introductie van het 4G netwerk stijgt ook wereldwijd de verkoop van smartphones waarmee gebruik kan worden gemaakt van het snellere 4G netwerk. Ongeveer 58% van alle verkochte smartphones in het tweede kwartaal dit jaar waren toestellen met 4G ondersteuning.

Woensdag 19 Augustus 2015

Door de introductie van Apple's nieuwste gadget, de Apple Watch zou de verkoop van traditionele horloges gedaald zijn met 11%. In juni dit jaar zou er voor slechts 375 miljoen dollar aan traditionele horloges verkocht zijn op de Amerikaanse markt. Dit is 11% minder dan in juni 2014 vorig jaar. Onderzoekers spreken ook wel van de grootste daling sinds 2008.

Woensdag 19 Augustus 2015

Al langere tijd gaan er geruchten over de iPhone 6C. Bekend is dat Apple in september de nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S Plus gaat introduceren. Tot nu toe waren er echter alleen nog maar geruchten omtrent of er ook een nieuwe iPhone 6C zou komen.

Net als de iPhone 5 en iPhone 5C zou de iPhone 6C identiek qua hardware aan de iPhone 6 zijn maar met een fel gekleurd jasje zoals we al eerder zagen bij de iPhone 5C. 

Dinsdag 11 Augustus 2015

Goed nieuws voor alle smartphone gebruikers die niet graag voicemails willen beluisteren. Apple werkt aan een dienst die voicemails kan omzetten in tekst zodat je geen berichten meer hoeft te beluisteren maar ook kan lezen.

De dienst zou gebruik maken van dezelfde spraakverwerking als assistent Siri en zou in 2016 gelanceerd worden. 

Woensdag 5 Augustus 2015

Er is een foto's gelekt van het nieuwste toestel van Sony, de Sony Xperia Z5 waarbij duidelijk te zien is dat het toestel net als de concurrerende toestellen zoals de iPhone 6 en Galaxy S6 een vingerafdrukscanner gaat krijgen. Het ontwerp van de nieuwe Xperia Z5 zou grotendeels hetzelfde ontwerp hebben als de huidige Xperia Z modellen (zoals de Sony Xperia Z3+ en Xperia Z3) maar met een achterkant van glas.

Woensdag 5 Augustus 2015

De onlangs gelekte foto's van de iPhone 6S laten een schermpaneel zien wat erop wijst dat Apple een drukgevoelig scherm in het nieuwe toestel implementeert. Het toestel lijkt ook 0,2 milimeter dikker dat de huidige iPhone 6. Het schermpaneel wat getoond wordt lijkt vrijwel gelijk te zijn aan het scherm van de iPhone 6 maar heeft een uitsparing achter het beeldscherm. 

Maandag 27 Juli 2015
Samen met de brancheorganisatie voor de mobiele industrie GSMA zouden beide topbedrijven Apple en Samsung werken aan een ingebouwde simkaart die het wisselen tussen providers makkelijker moet maken en de verschillende formaten simkaarten moeten tegengaan. 
Woensdag 1 Juli 2015

Uit gelekte afbeeldingen van de site 9to5Mac blijkt dat het uiterlijk van de nieuwe iPhone 6S er precies hetzelfde uitziet als de huidige iPhone 6. Geruchten wezen er eerder op dat de nieuwe iPhone 6S mogelijk een millimeter dikker zou zijn om het nieuwe en drukgevoelige Force Touch scherm te ondersteunen. Dezelfde technologie zit inmiddels al in de Apple Watch en nieuwe Macbooks en komt uiteindelijk ook in de iPhone 6S.

Woensdag 1 Juli 2015

Opgelucht ademhalen voor alle iPhone bezitters, na de laatste update van iOS 8 waarbij er ruim 5,6 GB vereist werd zal de nieuwste versie van iOS 9 slechts 1,3 GB groot zijn. Dit om de gebruikers met een 8GB iPhone tegemoet te komen. Omdat iOS 8 zo groot is kan het mogelijk zijn dat je iPhone niet de laatste update kan downloaden doordat het geheugen van de telefoon al vol zit. 

Woensdag 1 Juli 2015

Met deze hoge temperaturen zoeken de meeste Nederlanders verkoeling bij het water of strand, maar let op, een ongeluk zit in een klein hoekje! Wist je bijvoorbeeld dat je telefoon veel schade kan ondervinden door deze in de volle zon te leggen? De smartphone kan dan uitvallen tijdens gebruik omdat het toestel oververhit raakt. Bij een hoge temperatuur is het beter voor de smartphone om deze op te bergen in een hoesje en koel te bewaren in een tas. 

Woensdag 10 Juni 2015

De nieuwste versie van Apple's besturingssysteem, iOS 9 zal zich meer richten op verbeteringen van onder andere Spotlight en Siri waarbij de mogelijkheden van de virtuele assistent worden uitgebreid. Zo krijgt Siri een nieuwe functie Apple Proactive Assistent erbij, deze functie geeft de gebruiker informatie en suggesties zoals notificaties bij afspraken of start automatisch de muziek-app wanneer er een koptelefoon wordt ingeplugd.  

Woensdag 10 Juni 2015

Speciaal voor alle muziekliefhebbers heeft Apple zijn eigen muziekstreamdienst aangekondigd: Apple Music. Deze dienst zou net als Spotify onbeperkt muziek streamen en ook opslaan. De functie zou inmiddels al zijn toegevoegd aan de muziek-app aan iOS op iPhone en iPad en OS X voor iMac en Macbook, maar komt ook binnenkort beschikbaar op PC en toestellen met Android besturing.

Vrijdag 29 Mei 2015

Woensdag lieten we al weten dat het via het versturen van een bepaald sms'je het mogelijk was dat elke iPhone kon vastlopen, ook wanneer de iPhone vergrendeld is start het toestel opnieuw op en loopt alsnog vast op de berichten app. Apple heeft laten weten om via een omweg via Siri het probleem op te lossen bij de getroffen gebruikers waarbij de berichtenapp niet meer reageert. 

Woensdag 27 Mei 2015

Door een kwetsbaarheid in iOS is het mogelijk om met een specifiek sms'je elke iPhone te laten vastlopen. Ook wanneer de iPhone vergrendeld is wordt de telefoon opnieuw opgestart zonder waarschuwing en kan de berichtenapp nog steeds niet geopend worden. Het is alleen echter mogelijk om via een iPhone dit specifieke sms'je te versturen naar een andere iPhone.

Vrijdag 22 Mei 2015

Geen standaard iPhone presentatie van Apple dit jaar in september. Volgens analist Ming-chi Kuo (welke vaak de juiste informatie over Apple producten in handen heeft) zouden de nieuwe iPhones: de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus al in augustus onthuld worden samen met een nieuwe phablet. Dit zou betekenen dat door de vervroegde release van de nieuwe iPhones de toestellen al in september in de winkels zouden liggen, wat ruim een maand eerder is dan bij de eerder verschenen iPhones zoals de iPhone 6, iPhone 5S en iPhone 5.

Woensdag 13 Mei 2015

Net als voorgaande jaren zal Apple traditiegetrouw in september weer een nieuwe iPhone lanceren. Als we de geruchten mogen geloven zal dit jaar de Apple iPhone 6S en de Apple iPhone 6S Plus geïntroduceerd worden met een drukgevoelig touchscreen. Deze nieuwe besturing detecteert hoe hard of hoe zacht de gebruiker op het touchscreen drukt en wordt ook wel Force Touch genoemd. De Force Touch-sensor wordt al gebruikt in het display van de Apple Watch en de trackpad van de nieuwste Macbook.

Woensdag 13 Mei 2015

Jarenlang heeft Apple zich stug vastgehouden aan het 3,5 inch en 4 inch scherm in tegenstelling tot grote concurrenten Samsung en HTC die al jaren smartphones ontwikkelen met steeds grotere schermen (bijv. de Galaxy S6, de Galaxy Note 4 en de HTC One M8). Inmiddels heeft ook Apple met de iPhone 6 gekozen voor een groter beeldscherm van 4,7 inch en dat niet alleen, ook de nieuwe extra grote iPhone 6 Plus met een scherm van 5,5 inch lijkt goed aan te slaan bij het grote publiek.