Let op! Geld lenen kost geld.
zoeken
menu menu
Profiteer bij Ritel van hoge kortingen! Sluit een nieuw abonnement af, verleng óf stap eenvoudig over! Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis!


Apple iPhone accessoires

Ritel heeft een groot assortiment aan originele Apple accessoires om je iPhone aankoop compleet mee te maken. Extra kabeltje nodig? Lader kapot? Wij bieden diverse accessoires zoals hoesjes, cases, laders, kabels, koptelefoons en nog veel meer speciaal voor Appleproducten waarbij gebruik is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal waardoor de accessoires nóg langer meegaan! Wij hebben accessoires voor o.a.: de iPhone 4(S), iPhone 5C, iPhone 5(S), iPhone 6 en 6 Plus en de nieuwe iPhone 6S en 6S Plus. 


Aanbieding
Totale toestelkosten
Eénmalige bijbetaling
Totaal kredietbedrag
Termijnbedrag
Duur overeenkomst
Vaste rente/JKP

Originele Apple Accessoires

Voor je iPhone wil je absoluut het beste, zo ook in accessoires en materiaalkeuze. Wij bieden originele Apple iPhone cases van leer of siliconen in diverse kleuren speciaal ontworpen voor de iPhone. De hoesjes sluiten naadloos aan op je telefoon waardoor deze op de juiste plek blijft, daarnaast zijn ze extra dun zodat je iPhone goed in de hand ligt.

Naast de verschillende cases bieden we ook koptelefoons in verschillende soorten voorzien met een afstandsbediening om het volume van de telefoon te bedienen. Met de originele laders zoals een oplaadkabel en adapter voor verschillende generaties kun je gemakkelijk je telefoon opladen. Daarnaast bieden we ook een iPhone Lightning Dock speciaal voor de nieuwere generaties. Nieuwsgierig? Bekijk snel onze assortiment!