Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Apple refurbished iPhone 6S Plus A grade

Apple refurbished iPhone 6S Plus 16GB  A grade
5.5"
12.0 Megapixel
2750 mAh
Bekijk alle specificaties

Kleur

Geheugen

16GB

Koop in een winkel

stel je gewenste abonnement samen


  • Onafhankelijk aanbieder van alle netwerken
  • De scherpste aanbiedingen voor jou
  • Veilig gegevens invullen met iDIN
  • Niet tevreden? Gratis retourneren
  • Klanten geven Ritel een 8,5/10

Apple refurbished iPhone 6S Plus 16GB A grade

88-03154

Apple heeft de iPhone 6s Plus voorzien van 3D Touch. Deze technologie zorgt ervoor dat multitasken nog makkelijker gaat doordat het onderscheidt maakt tussen de manier waarop het scherm aangeraakt wordt. Het design van de iPhone 6s Plus is gelijk gebleven aan de voorganger. De body van het toestel bestaat uit krasvrij glas en aluminium. Deze materiaalkeuze zorgt voor een premium design. Daarnaast is de iPhone 6s leverbaar in een nieuwe kleur: roségoud. Uiteraard wordt het nieuwste toestel voorzien van het nieuwste besturingssysteem. De iPhone 6s Plus wordt geleverd met iOS 9 wat nog sneller en gebruiksvriendelijker werkt.

De Apple iPhone 6s Plus is dus een geschikte telefoon wanneer u een groot toestel zoekt dat voorzien is van de nieuwste technologie. Zoekt u een toestel dat ook over deze innovatieve mogelijkheden beschikt maar kleiner is? Dan is de iPhone 6s interessant voor u. Bent u bang dat u geen gebruik maakt van deze mogelijkheden, bekijk dan de iPhone 6 of iPhone 5s eens.

 

Let op! Dit toestel is refurbished!

Een refurbished (ook wel gereviseerde) iPhone is een toestel dat eerder in gebruik is geweest. Deze iPhones worden technisch gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd zodat deze zo goed als nieuw weer verkocht kunnen worden. Het belangrijkste verschil tussen een refurbished toestel en een tweedehands toestel is dat deze toestellen volledig gecontroleerd zijn op eventuele gebreken en mét 24 maanden garantie worden verkocht. Zo geven wij Apple toestellen weer een duurzaam nieuw leven!

Tip: Onze refurbished iPhones worden geleverd zonder lader of extra accessoires. Bekijk hier ons overzicht aan officiële Apple accessoires. 

EAN: 888462061100, 8719481701703, 719481701703