Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu
Profiteer bij Ritel van hoge kortingen! Sluit een nieuw abonnement af, verleng óf stap eenvoudig over! Voor 19:00 besteld, morgen in huis!

Apple refurbished iPhone X A grade

Apple refurbished iPhone X 64GB Zwart A grade
Bekijk alle specificaties

Kleur

Zwart Zilver

Geheugen

64GB

Koop in een winkel

Koop dit toestel los

De Apple iPhone X is speciaal ontwikkeld om 10 jaar iPhone te vieren. Met dit toestel laat Apple zien waarom de iPhones tot de top behoren. Vol met uitstekende specificaties en innovaties! Een toestel om van te genieten dus!


Meer toestellen zien? Bekijk onze collectie Refurbished iPhones.

  • Merk: Apple refurbished
  • Kleur: Zwart

Of stel je gewenste abonnement samen


  • Onafhankelijk aanbieder van alle netwerken
  • De scherpste aanbiedingen voor jou
  • Veilig gegevens invullen met iDIN
  • Niet tevreden? Gratis retourneren
  • Klanten geven Ritel een 8,5/10

Apple refurbished iPhone X 64GB Zwart A grade

88-04709.A

De iPhone X 64GB Silver is een van de krachtigste iPhones van Apple. Het device is erg gewild, zowel in de zakenwereld als bij consumenten. Dit heeft onder andere te maken met de power en de nieuwe mogelijkheden die het toestel met zich meebrengt, zoals Face-ID, Emoji en draadloos opladen. Ook is de iPhone X uitgerust met een prachtig 5,8 inch OLED-beeldscherm. Dit toestel is een A grade device. Een toestel met een A-grade gradatie is ‘als nieuw’ en bijna niet van nieuw te onderscheiden. A-grade toestellen hebben geen enkel gebruiksspoor, tot en met een enkel minimaal gebruikersspoor. Indien er wel gebruikerssporen aanwezig zijn, zijn deze nauwelijks met het oog zichtbaar. Al onze iPhones zijn op 50 punten gecontroleerd door een gespecialiseerde robot.

EAN: 8719743772519,