Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Apple iPhone 15 Pro

Wat is er tot nu toe bekend over de Apple iPhone 15 Pro? 

Display 

De nieuwe Apple iPhone 15 Pro is binnenkort beschikbaar bij Ritel en zal een 6,1 inch scherm meekrijgen die ook nog eens extra helder is en met meer licht! Hierdoor kun je genieten van mooie levensechte kleuren wanneer je het toestel in gebruik hebt. Daarnaast zal het ontwerp aangepast worden waardoor de 15 Pro dunnere gebogen schermranden zal meekrijgen en ook de volume en powerbuttons zullen vervallen naar een touch versie. 

Camera

Opvallend is dat er veel geruchten circuleren over een persicoop camera waarbij je tot wel 6x optisch kan inzoomen. Of deze verwerkt wordt in de nieuwe Apple iPhone 15 Pro is nog even afwachten. De camera zal waarschijnlijk 48 megapixels bevatten voor het maken van hoge kwaliteit foto's en video's. 

Razendsnel in gebruik

Waar de iPhone 15  en Apple iPhone 15 Plus het nog moeten doen met een Apple A16-chip zullen de Pro en de Pro Max versie uitgerust worden met een nóg snellere Apple A17-chip gecombineerd met 8GB aan werkgeheugen waardoor je telefoon razendsnel is in gebruik! Verder zal er gebruik gemaakt worden van Wifi 6E waarbij de E voor Extended staan. Hierdoor is de wifi verbinding met je telefoon sneller dan ooit!