Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

betalen met ideal

Betalen met iDeal

Voorheen was het zo dat een abonnement afsluiten nogal een gedoe was; contract ondertekenen, inscannen, uploaden. En niet te vergeten het inscannen en uploaden van zaken als identiteitsbewijs, en bankpas of –afschrift. Identificatie via een iDeal-transactie is niet alleen gemakkelijker en sneller, het is ook nog eens veiliger! Zo werk het:

Bij een nieuw abonnement: iDeal verificatie
Bij een verlenging: iDeal verificatie en sms verificatie


iDeal verificatie
Met een iDeal verificatie bestel je je (gsm)abonnement gewoon zoals je dat gewend bent. Wanneer een betaling niet nodig was, is het alsnog mogelijk je contract te ondertekenen met iDeal. Dit doe je door een betaling van één cent te doen. Hoe dit werkt wordt vanzelf duidelijk tijdens ons bestelproces.


Sms verificatie
Bij een verlenging of abonnement met nummerbehoud is sms verificatie noodzakelijk. Je ontvangt dan een controle sms met een code zodat de provider zeker weet dat het door jou opgegeven telefoonnummer klopt. Deze code voer je in op onze site. De code kent een maximale geldigheid van 15 minuten na de aanvraag.

Wanneer één van beide vericifaties misgaat, is het alsnog noodzakelijk je kopieen te uploaden.

Deze dienst wordt voorlopig nog alleen aangeboden bij T-Mobile en Ben. In sommige gevallen kunnen we na je bestelling alsnog om een kopie van je ID-bewijs vragen.