Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Doro 7010 4G

Doro 7010 4G Zwart (Senioren)
2.8
0,3 Megapixel
1600 mAh
Bekijk alle specificaties
Koop in een winkel

Gerelateerde producten

Meer informatie

  • Onafhankelijk aanbieder van alle netwerken
  • De scherpste aanbiedingen voor jou
  • Veilig gegevens invullen met iDIN
  • Niet tevreden? Gratis retourneren
  • Klanten geven Ritel een 8,6/10

Doro 7010 4G Zwart (Senioren)

88-05208

De Doro 7010 telefoon komt met een extra groot 2,8 inch scherm en 4G functionaliteit. Daardoor is het mogelijk om altijd up to date te blijven middels WhatsApp en Facebook. Naast een harder en helder geluid komt dit seniorentoestel ook met een assistentieknop en een duurzame 1600 mAh accu waardoor het toestel extra lang meegaat. Maak foto’s met de 3 megapixel camera aan de achterzijde of maak gebruik van de handige GPS diensten. 

Beeldscherm

De Doro 7010 is het perfecte toestel wanneer je niet op zoek bent naar een smartphone, maar liever een klassieke, mobiele telefoon wilt. Het toestel heeft een 2.8 inch beeldscherm, waardoor op dit seniorentoestel alles goed af te lezen en te bekijken is. Zo kun je gemakkelijk berichtjes versturen, lezen en ook kun je moeiteloos naar alle ontvangen en gemaakte foto’s kijken.

Vormgeving

Onder het beeldscherm bevindt zich een klassiek toetsenbord met extra grote knoppen. Deze zijn knoppen zijn extra goed te bedienen. Verder beschikt de Doro 7010 over een handige assistentieknop aan de achterzijde van het toestel, waardoor je je als oudere een stuk veiliger voelt.

Camera specificaties

Met de 3 megapixelcamera leg je de leukste momenten vastleggen. Ben je in een donkere ruimte? Geen probleem! Door de flitser op het toestel kun je ook prima foto’s maken in het donker. Daarnaast functioneert deze flitser ook als zaklamp.

Toegang tot 4G

Dit Doro-toestel ondersteunt zowel internet via WiFi als via 4G. Whatsapp en Facebook zijn dus geen enkel probleem! Zo blijf je altijd van alles op de hoogte en kun je je familie- en vriendenkring op de hoogte houden als je onderweg bent.

Batterijduur

Dit toestel heeft een duurzame accu van 1600 mAh, waardoor het toestel extra lang meegaat. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een lege telefoon.

Assistentieknop

Een noodgeval? Als oudere hoef je je niet meer onveilig te voelen. Op de achterzijde van de Doro 7010 bevindt zich een speciale assistentieknop wanneer je hulp nodig hebt: houd de knop 3 seconden ingedrukt of druk 2 keer binnen 1 seconde. De eerste persoon in jouw opgestelde contactlijst word gebeld en ook ontvangt de rest van de contactpersonen in jouw opgestelde lijst een hulp-sms. Zo is hulp altijd dichtbij.

De Doro 7010 4G kopen met abonnement

De Doro 7010 4G met abonnement kopen? Bij Ritel kun je een nieuw abonnement afsluiten of eenvoudig verlengen, het maakt niet uit waar je abonnement is afgesloten! Combineer Doro 7010 4G met een telefoonabonnement naar keuze zoals T-Mobile, Tele2, Ben, KPN of Vodafone.

EAN: 7322460077525

Beoordelingen