Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Doro 6880 Zwart

Doro 6880 4G + Cradle Zwart/Wit
28
20 Megapixel
Bekijk alle specificaties
Koop in een winkel

Gerelateerde producten

Meer informatie

  • Onafhankelijk aanbieder van alle netwerken
  • De scherpste aanbiedingen voor jou
  • Veilig gegevens invullen met iDIN
  • Niet tevreden? Gratis retourneren
  • Klanten geven Ritel een 8,6/10

Doro 6880 4G + Cradle Zwart/Wit

88-05528

De Doro 6880 is een toestel wat speciaal gericht is op ouderen. Dit seniorentoestel kan opengevouwen worden om gebruik te maken van de display, maar is klein en compact op het moment dat deze dichtgeklapt is. Dit toestel heeft een 2.8 inch LCD-scherm in combinatie met een extra groot toetsenbord en speciale sneltoetsen. Daarnaast beschikt het toestel over een assistentieknop in geval van nood of andere situaties. Met een extra toegevoegde speaker zijn mensen aan de andere kant van de lijn super goed verstaanbaar. Momenten kunnen worden vastgelegd met de 2-megapixel camera, die snel en gemakkelijk foto’s schiet.

Vormgeving en beeldscherm

De Doro 6880 is klein en compact op het moment dat het toestel is dichtgeklapt, waardoor hij gemakkelijk in je broekzak past. Om gebruik te maken van de binnenkant van het scherm, vouw je het toestel open. Het toestel heeft een scherm van 2.8 inch met daaronder een extra groot toetsenbord met verschillende sneltoetsen. Op het moment dat je gebeld word, zie je direct van wie dit telefoontje afkomt. Dit wordt op het externe scherm op het toestel afgebeeld.

Assistentieknop voor noodgevallen

De assistentieknop is een extra functie die dit seniorentoestel aanbiedt, zodat je je extra veilig voelt op het moment dat je hulp nodig hebt. Vrienden en familieleden kunnen worden aangevinkt als ‘hulpverlener’, via de Response by Doro-dienst, en worden automatisch gecontacteerd op het moment dat de knop op de achterkant drie seconden of drie keer achter elkaar wordt ingedrukt. Deze functie is handig bij noodgevallen, maar ook bij andere situaties waarbij je hulp nodig hebt.

Een makkelijke camera

Mis nooit meer een leuk moment met de gemakkelijke 2-megapixel camera van dit toestel. Je kunt snel en gemakkelijk foto’s maken, die je ook nog eens kunt delen via Bluetooth.

Extra sterke speaker

Dit toestel bevat een extra sterke speaker, die ervoor zorgt dat mensen aan de andere kant van de lijn supergoed verstaanbaar zijn. Elkaar niet horen aan de telefoon is vanaf nu voorbij!

De Doro 6880 kopen met abonnement

De Doro 6880 met abonnement kopen? Bij Ritel kun je een nieuw abonnement afsluiten of eenvoudig verlengen, het maakt niet uit waar je abonnement is afgesloten! Combineer Doro 6880 met een telefoonabonnement naar keuze zoals T-Mobile, Tele2, Ben, KPN of Vodafone.

EAN: 7322460082017

Beoordelingen