Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Emporia Active Glam

Emporia Active Glam 4G Blauw
2.2"
3 Megapixel
1150 mAh
Bekijk alle specificaties

Kleur

Blauw

Geheugen

512MB

Koop in een winkel

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

1. Internetbundel

1. Unlimited Data Elk Weekend

Met 'Unlimited Data Elk Weekend' ben je ieder weekend unlimited online in NL en heb je maandelijks 3GB extra data in de EU. Alleen i.c.m. een 5GB, 10GB of 20GB databundel.

1. 5G toegang

Let op alleen bij toestellen met 5G Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

Maak gebruik van super snel 5G internet!

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€96 €0 €96 €4,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Tele 2 Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. Ritel treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor Tele 2 Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


  • Onafhankelijk aanbieder van alle netwerken
  • De scherpste aanbiedingen voor jou
  • Veilig gegevens invullen met iDIN
  • Niet tevreden? Gratis retourneren
  • Klanten geven Ritel een 8,5/10

Emporia Active Glam 4G Blauw

88-05297

De Emporia Active Glam is een eenvoudig toestel gemakkelijk in gebruik dankzij de grote verlichte toetsen en groot scherm. Dit toestel is tevens ook uitermate geschikt voor senioren met hoortoestellen M4/T4.

Vormgeving

De Emporia Active Glam komt met een klapbaar scherm en grote eenvoudige gebruikskenmerken waardoor dit toestel gemakkelijk te bedienen is. Dankzij de grote verlichte toetsen met uitstekende drukpunten kun je moeiteloos door je telefoon navigeren. Daarnaast komt de telefoon met een extra batterijklep zonder noodknop zodat deze naar wens is te wisselen.

Beeldscherm

De Emporia Active Glam komt met een 2,2 inch TFT kleurenscherm met een bijbehorende resolutie van 176 x 220 pixels. Extra fijn is dat het toestel ook nog eens een IP54 certificaat heeft waardoor de telefoon stof- en spatwaterdicht is.

Emporia noodoproepfunctie

Met deze telefoon is het mogelijk om tot 5 noodcontacten automatisch na elkaar te bellen door slechts op 1 knop te drukken. Daarnaast is het mogelijk om een noodbericht naar noodcontacten te versturen. Er wordt bij een noodoproep tevens bevestiging gevraagd. Wel zo fijn omdat daardoor de oproep niet per ongeluk op het antwoordapparaat terecht kan komen. Eventueel kan naar behoefte de noodoproepfunctie uitgeschakeld worden.

Extra functies

De Emporia Active Glam komt met een telefoonboek met 1000 geheugenplaatsen, een handig tril alarm, verschillende instelbare belvolumes, polyfone beltonen en een regelbaar volume. Daarnaast kun je sms-jes en tekstberichten verzenden en ontvangen. Verder bevat de telefoon een rekenmachine, een kalender en alarm met snooze-functie.

EAN: 9005613158156, 9005613159290