Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Emporia SMART.4 4G

Emporia SMART.4 4G 32GB Zwart
0.5
13 Megapixel
2500 mAh
1500 MHz
Bekijk alle specificaties
Koop in een winkel

Meer informatie

  • Onafhankelijk aanbieder van alle netwerken
  • De scherpste aanbiedingen voor jou
  • Veilig gegevens invullen met iDIN
  • Niet tevreden? Gratis retourneren
  • Klanten geven Ritel een 8,6/10

Emporia SMART.4 4G 32GB Zwart

88-05568

De Emporia SMART.4 Zwart is een eenvoudig seniorentoestel met een overzichtelijk gebruikersinterface en daardoor goed te bedienen voor zowel jong als oud. Whatsapp staat tevens al geïnstalleerd zodat je daar meteen gebruik van kunt maken. Daarnaast komt het toestel met een knop voor noodgevallen. Handig voor wanneer je alleen woont en snel hulp nodig hebt! 

Vormgeving & Beeldscherm

De Emporia SMART.4 Zwart is een fraaie verschijning met een 5 inch LCD touchscreen en bijbehorende afmeting van 138 × 66 × 11 mm en een gewicht van 155 gram. Hierdoor ligt het toestel prettig in de hand en is deze niet te zwaar. Zowel aan de achterzijde als voorzijde bevindt zich een camera om foto’s mee te maken. Opvallend is de noodoproepknop aan de achterzijde waarna het indrukken maximaal vijf contacten gebeld worden totdat er iemand opneemt. Verder zijn er op het scherm extra grote knoppen te vinden voor een makkelijke bediening. De SMART.4 is enkel beschikbaar in de kleur zwart.

Snel & handig in gebruik

Ondanks dat de Emporia SMART.4 een seniorentoestel is bevat de telefoon een krachtige en snelle 1,5 Ghz Quadcore processor. Hierdoor is het toestel snel in gebruik. Daarnaast bevat de telefoon een duurzame 2500 mAh accu waardoor je toestel extra lang meegaat. Zelfs tot 3 dagen lang! De accu is ook nog eens zelf te vervangen mocht deze kapot gaan.

Camera specificaties

Foto’s maak je met de 13 megapixel camera aan de achterzijde of selfies met de 5 megapixel camera aan de voorzijde.

Extra functies

De Emporia SMART.4 bevat een aantal extra functies waaronder een handig vergrootglas voor wanneer je je bril bent vergeten. Een QR-scanner, LED-zaklamp, Trilalarm, Alarm met sluimerfunctie en verschillende belsignaalvolumes om in te stellen. Daarnaast is het toestel stof- en spatwaterdicht dankzij het IP54-certificaat. Betalen met je telefoon kan ook via NFC net als de telefoon koppelen aan je gehoorapparaat.

Besturingssysteem

De Emporia SMART.4 draait op Android 10.0.

Emporia SMART.4 kopen met abonnement

Wil je de Emporia SMART .4 kopen met een abonnement? Dat is geen probleem! Je hebt bij Ritel keuze uit een nieuw abonnement of verlengen met netwerken waaronder T-Mobile, Tele2, Ben, KPN of Vodafone.

EAN: 9005613162948, 9005613161200, 9005613162955

Beoordelingen