Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Fysic F15

Fysic F15 Zwart
2.8
0,3 Megapixel
Bekijk alle specificaties
Koop in een winkel

Meer informatie

  • Onafhankelijk aanbieder van alle netwerken
  • De scherpste aanbiedingen voor jou
  • Veilig gegevens invullen met iDIN
  • Niet tevreden? Gratis retourneren
  • Klanten geven Ritel een 8,6/10

Fysic F15 Zwart

88-05740

De Fysic F15 is een klaptelefoon, speciaal gemaakt voor senioren. Hij is eenvoudig in gebruik, heeft grote toetsen en is compact mee te nemen door hem in te klappen. Door het meegeleverde oplaadstation is de telefoon altijd opgeladen op een vaste plek te vinden! Wil je alles te weten komen over dit Fysic-toestel? Lees dan snel de specificaties hieronder.

Fysic F15 met abonnement

De Fysic F15 met abonnement kopen? Bij Ritel kun je zowel nieuwe abonnementen afsluiten, als eenvoudig verlengen. Het maakt niet uit waar je abonnement is afgesloten. Bij Ritel kun je altijd terecht. Combineer de Fysic F15 met een telefoonabonnement met providers zoals T-Mobile, Tele2, KPN of Vodafone.

Fysic F15 los kopen

Liever de Fysic F15 los kopen? Dat kan bij Ritel natuurlijk ook! De telefoon is sim-lock vrij, dus je kunt zelf kiezen hoe je aan de slag wilt gaan!

Wat moet je weten over de Fysic F15?

De Fysic F15 is een eenvoudige mobiele klaptelefoon, ideaal voor senioren. De toetsen en het scherm van dit toestel zijn groot en duidelijk. De batterij van het toestel gaat extra lang mee en er wordt een oplaadstation bijgeleverd. 

Extra veiligheid met de Fysic F15

Op de achterkant van het toestel zit een SOS-paniekknop op die een aantal acties onderneemt voor jou:

  • Verstuurd een SMS met SOS bericht naar noodnummers
  • Een waarschuwingstoon kan ingesteld worden
  • Belt noodnummers in luidsprekermodus. Als het eerste opgegeven nummer niet opneemt, gaat hij door naar de volgende. 

Opslag- en batterijcapaciteit van de Fysic F15

De Fysic F15 heeft een  interne opslag van 48MB, wat uit te breiden is tot 64GB door middel van een SD kaart. Wat voor deze eenvoudige en minimalistische telefoon voldoende is. Het toestel heeft een batterij die tot wel 150 uur standby kan staan en is makkelijk op te laden in zijn eigen oplaadstation. Zo ben je hem nooit kwijt.

 

Koop de Fysic F15 nu bij Ritel

Bij Ritel vind je de meest voordelige telefoons, die zowel los verkrijgbaar zijn als met een abonnement. Wij hebben alle providers in huis. Wil je liever persoonlijk advies ontvangen? Kom dan snel langs in een van onze 21 Ritel winkels!

EAN: 8711902077121

Beoordelingen