Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Samsung Galaxy A14

Samsung Galaxy A14

Ieder jaar brengt Samsung verschillende toestellen uit. Eind 2022 zal de Samsung Galaxy A14 nog uitkomen, waarna de Samsung Galaxy A34 en Galaxy A54 ook nog volgen. Op deze pagina wordt je op de hoogste gehouden van de laatste ontwikkeling rondom dit toestel. 

Specificaties van de Galaxy A14

De eerste renders van de Samsung Galaxy A14 zijn uitgelekt, waardoor er langzamerhand steeds meer bekend wordt over dit goedkopere toestel. De smartphone lijkt veel op zijn voorganger, de Galaxy A13. 

De Samsung Galaxy A14 krijgt naar verluidt een 6,8 inch beeldscherm, wat groter is dan zijn voorganger. Daarnaast krijgt het toestel een 50 megapixel hoofdcamera en een grote update in de frontcamera. De selfiecamera krijgt namelijk een resolutie van 13 megapixels. Verder zal het toestel over een 5000 mAh batterij beschikken. 

Het laatste nieuws

 

De Samsung Galaxy A14 los kopen of met abonnement?

Wil je de nieuwe Samsung Galaxy A14 met abonnement kopen? Bij Ritel kun je een nieuw abonnement afsluiten of eenvoudig verlengen. Het maakt niet uit waar je abonnement is afgesloten! Bij Ritel kun je altijd terecht! Combineer het toestel met een telefoonabonnement naar keuze bij T-Mobile, Tele2, Ben, KPN of Vodafone. Je kunt het toestel natuurlijk ook los kopen!