Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Samsung Galaxy A54

Samsung Galaxy A54

Samsung werkt aan de nieuwe Samsung Galaxy A-serie, waarin de Galaxy A14, Galaxy A34 en de Galaxy A54 te vinden zijn. Inmiddels zijn er renders van de Samsung Galaxy A54 gelekt en zijn de eerste specificaties bekend. Op deze pagina houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over de Samsung Galaxy A54, die naar waarschijnlijkheid begin 2023 gepresenteerd wordt. 

Specificaties van de Galaxy A54

De Galaxy A54 lijkt veel op zijn voorganger, de Galaxy A53, maar heeft een luxere uitstraling. De telefoon zal beschikken over een 6,4 inch beeldscherm en een 50 megapixel hoofdcamera. Daarnaast zien we bij dit toestel 3 camera’s op de achterzijde in plaats van 4 en heeft het toestel een moderner camera-eiland gekregen. 

Het toestel zal een 5100 mAh batterij krijgen, waardoor je gemakkelijk de hele dag met de accu van je telefoon kunt doen. De adviesprijs van het toestel zal rond de €449,- euro liggen. 

 

Het laatste nieuws

 

 

De Samsung Galaxy A54 los kopen of met abonnement?

Wil je de nieuwe Samsung Galaxy A54 met abonnement kopen? Bij Ritel kun je een nieuw abonnement afsluiten of eenvoudig verlengen. Het maakt niet uit waar je abonnement is afgesloten! Bij Ritel kun je altijd terecht! Combineer het toestel met een telefoonabonnement naar keuze bij T-Mobile, Tele2, Ben, KPN of Vodafone. Je kunt het toestel natuurlijk ook los kopen!