Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Samsung Galaxy S23 serie

Samsung Galaxy S23 Series

Ieder voorjaar brengt Samsung weer nieuwe toestellen uit. In voorjaar 2023 zal de Samsung Galaxy S23 serie aan de beurt zijn. We verwachten opnieuw drie toestellen: de S23, de S23 Plus en de S23 Ultra. Wij houden je hier op de hoogte van de laatste speculaties en specificaties die in de komende periode bekend worden gemaakt.

Specificaties van de Galaxy S23 Serie

De Samsung Galaxy S23 hebben een nieuw camera-eiland en een verbeterde camera, met als uitblinker de Samsung Galaxy S23 Ultra met 200 megapixels. Verder krijgen alle drie de modellen een grotere accu, waardoor de batterij langer meegaat. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe specificaties? Lees dan het laatste nieuw om helemaal up-to-date te blijven.

Over de nieuwe chip in de telefoon zijn alleen nog speculaties. Men speculeert dat deze modellen de nieuwe Snapdragon-chip zullen krijgen, die sneller werken dan de Exynos-chips die in de huidige Galaxy S-toestellen in Europa zitten. De Snapdragon-chip zit wel al in de Samsung S22 serie die in Amerika wordt verkocht. 

Het laatste nieuws

 

 

De Samsung Galaxy S23 los kopen of met abonnement?

Wil je de nieuwe Samsung Galaxy S23 met abonnement kopen? Bij Ritel kun je een nieuw abonnement afsluiten of eenvoudig verlengen. Het maakt niet uit waar je abonnement is afgesloten! Bij Ritel kun je altijd terecht! Combineer de Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus of de Galaxy S23 Ultra met een telefoonabonnement naar keuze bij T-Mobile, Tele2, Ben, KPN of Vodafone. Je kunt het toestel natuurlijk ook los kopen!