voor 19.00 uur besteld, morgen in huis!
zoeken
Winkelmand nog geen artikelen
menu menu

FILTER RESULTATEN

FILTER RESULTATEN

merk

kleur
Merk
Type

Prepaidkaarten

vorige  |  1/1  |  volgende
KPN Prepaid 3-in-1 Starterskaart incl. Beltegoed
KPN Prepaid 3-in-1 Starterskaart incl. Beltegoed
KPN Prepaid Starterskaart inclusief € 5,- tot € 10,- beltegoed. lees meer
Vodafone Prepaid Starterskaart 3-in-1 incl. Beltegoed
Vodafone Prepaid Starterskaart 3-in-1 incl. Beltegoed
Vodafone Prepaid Starterskaart inclusief ongeveer € 5,- beltegoed. Bevat zowel een normale, Micro en een Nano Simkaart. lees meer
Lebara Online Startpakket incl. 1GB
Lebara Online Startpakket incl. 1GB
Lebara Internationale Prepaid Starterskaart inclusief Max  15,- beltegoed en 10,- datategoed.   lees meer
Lyca Internationale Prepaid Starterskaart incl. Beltegoed
Lyca Internationale Prepaid Starterskaart incl. Beltegoed
Lyca Internationale Prepaid Starterskaart inclusief € 15,- beltegoed. Bevat zowel een Micro- als een Mini Simkaart.   lees meer
T-Mobile Prepaid Starterskaart
T-Mobile Prepaid Starterskaart
T-Mobile prepaid kaart plus € 10,- beltegoed. lees meer
Lebara Internationale Prepaid Starterskaart incl. Beltegoed
Lebara Internationale Prepaid Starterskaart incl. Beltegoed
Lebara Internationale Prepaid Starterskaart inclusief 15,- beltegoed.  lees meer
T-Mobile Prepaid Starterskaart incl. Beltegoed
T-Mobile Prepaid Starterskaart incl. Beltegoed
T-Mobile Prepaid Starterskaart inclusief € 5,- tot € 10,- beltegoed.  lees meer
Telfort Prepaid Starterskaart incl. Beltegoed
Telfort Prepaid Starterskaart incl. Beltegoed
Telfort Prepaid Starterskaart inclusief €5,- tot € 10,- beltegoed. lees meer
vorige  |  1/1  |  volgende

Prepaid simkaart

Goedkoop bellen met een prepaid simkaart, de droom van iedere telefoongebruiker. Natuurlijk heeft Ritel ook hier voldoende keuze in. Ze zijn verkrijgbaar in combinatie met verschillende providers. Van providers als T-Mobile, KPN, Lebara, Lyca, Telfort en Vodafone kun jij er zelf een uit kiezen. Het is maar net even beslissen welke provider het beste bij jou past. Met een prepaid sim kaart zit je niet vast aan een abonnement en kun je zelf kiezen wanneer je er weer extra geld, minuten, smsjes of MB’s op zet. Op deze manier heb je met jouw prepaid simkaart niet maandelijks vaste kosten en kun je zelf precies in de hand houden hoeveel geld je hier aan uit geeft. Ga niet in op vaste abonnement minuten, en beslis zelf hoeveel je wil besteden aan bellen of mobiel internet. Je kunt er zelf voor zorgen dat er altijd genoeg op staat zodat je nooit in de problemen komt door middel van het automatisch opwaarderen. Iedere provider heeft weer andere voordeelbundels voor jou in de aanbieding. Bekijk deze daarom eerst aandachtig om te zien welke provider het beste bij jouw belgedrag past.
 

Waarom je prepaid simkaart online shoppen bij Ritel.nl?

Een prepaid simkaart kun je tegenwoordig op vrij veel plekken vinden. De reden om bij Ritel online te shoppen is eigenlijk heel simpel, je bent goedkoper uit. De prepaid simkaarten die Ritel aanbied voor een zacht prijsje komen vaak ook nog eens met alvast wat extra beltegoed om mee te beginnen. Vaak is het bij Ritel zo dat het beltegoed wat er op staat al hoger is dan de aanschafprijs van de prepaid kaart. Zo betaal je eigenlijk helemaal niets voor de prepaid sim kaart en kun je gelijk aan de slag met het beltegoed.

De laagste prijs garantie is een ander groot voordeel wat Ritel biedt. Nergens zul je hetzelfde product vinden voor dezelfde lage prijs, de prijs standen van onder andere de prepaid simkaarten worden dan ook constant gecontroleerd en bijgewerkt. Mocht je elders toch een lagere prijs vinden, dan zal het verschil door Ritel terugbetaald worden. Zo zit je altijd veilig met een prepaid kaart, voor de laagste prijs en de minste moeite.

 

Wat is het prepaid simkaart aanbod bij Ritel.nl?

Ritel heeft flink wat prepaid simkaarten voor jou in de aanbieding. Het aanbod is ruim, wat betekend dat er voor iedere mogelijke provider wel een prepaid simkaart te vinden is. Providers als T-Mobile, Vodafone en KPN hebben een prepaid starterskaart. Voor een vaste lage prijs heb jij een nieuwe simkaart in huis. Je kunt er voor kiezen om naast een micro simkaart ook meteen een mini simkaart te bestellen, zodat deze gegarandeerd in jouw telefoon past. Ook is het mogelijk meteen een kaart te bestellen met standaard beltegoed. Op deze manier kun jij al meteen van start.