Let op! Geld lenen kost geld.
ritel.nl
zoeken
menu menu

Win een droomreis t.w.v. € 1.500,- Vliegtuig win een Nissan Micra N-Sport t.w.v. € 22.500,-! Auto

Meer informatie

HTC U11

HTC U11 zwart
In bestelling ( 1 - 2 werkdagen)
Vergeet niet om je legitimatie en bankpas mee te nemen. Je abonnement wordt direct in de winkel aangesloten.
Er is helaas geen voorraad in de winkels.

Koop dit toestel los

De HTC U11 heeft een unieke manier van bedienen, zo moet je knijpen om bijvoorbeeld apps te openen of foto’s te maken zonder dat je het display aanraakt.

  • Merk: HTC
  • Besturingssysteem: Android 7.1
  • Kleur: Zwart

Of stel je gewenste abonnement samen


  • Onafhankelijk aanbieder van alle netwerken
  • De scherpste aanbiedingen voor jou
  • Niet tevreden? Gratis retourneren
  • Klanten geven Ritel een 8,5/10

HTC U11 zwart

Artikelnummer: 888-01214

Naast een uniek design is de HTC U11 ook nog eens uitgerust met een aantal uitstekende specificaties waaronder een snelle Snapdragon 835-processor gecombineerd met een quad-HD-resolutie waardoor alle foto’s schitterend worden weergegeven! De HTC U11 heeft een 5,5 inch touchscreen met 2560x1440 pixels en maakt gebruik van een UltraPixel camera waardoor de camera’s dankzij de grotere pixels meer licht vangen. Hierdoor zijn je foto’s altijd scherp die je maakt met de 16 megapixel camera aan de voorzijde en de 12 megapixel camera aan de achterzijde.

Daarnaast komt het toestel met 64GB geheugen zodat je niet alleen je foto’s en video’s moeiteloos kunt opslaan, maar je ook genoeg ruimte hebt voor al je favoriete apps vanuit de Google PlayStore. Want jawel, dit toestel draait op het gebruikersvriendleijke Android 7.1! En als dat nog niet genoeg is komt het toestel met een dual-sim functie waarbij je het toestel zowel privé als zakelijk kunt gebruiken. Daarnaast heeft de U11 een IP67-certificering en dus een stof-en waterbestendigheid.