Let op! Geld lenen kost geld.

Huawei P20 Lite Dual Sim zwart

Huawei P20 Lite Dual Sim zwart
In bestelling (1 - 2 werkdagen)
Vergeet niet om je legitimatie en bankpas mee te nemen. Je abonnement wordt direct in de winkel aangesloten.
Er is helaas geen voorraad in de winkels.
Omschrijving
Specificaties
Levering & betaling
Beoordelingen

1. Contractvorm

2. Voordelen

  • Stel zelf je abonnement samen
  • Bellen, SMS'en en internetten in de hele EU
  • Internetbundels al vanaf 1GB!
De gevraagde combinatie bestaat niet meer, maak een nieuwe keuze.
×

1. Abonnement

prijs p/mnd

1. Internetbundel

prijs p/mnd

1. Toestelkrediet

Hiermee verlaag je de éénmalige toestelprijs
Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Tele 2 Finance B.V.
Lees hier meer over gespreid betalen.
Ritel treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor Tele 2 Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., KPN Finance B.V., Vodafone Libertel B.V. en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Of koop dit simlockvrije toestel zonder abonnement

Huawei P20 Lite Dual Sim zwart

Artikelnummer: 888-01448

Ontdek de Huawei P20 Lite met een 5,84 inch touchscreen, ook wel display 2.0 genoemd omdat het scherm tot aan de randen loopt. Maak nu de allermooiste foto’s met de camera aan zowel de voor- als achterzijde want verschil is er niet meer: Beide camera’s bevatten 16 megapixels waardoor je altijd prachtige plaatjes zult schieten, of je nu groothoekfoto’s maakt of selfies! De achterzijde heeft zelfs een extra 2 megapixel lens voor een waanzinnig diepte effect. Extra handig dus! Daarnaast bevat het toestel een krachtige octa-core processor met 4GB RAM geheugen én 64GB opslaggeheugen om al je foto’s, video’s en apps op te slaan. Te weinig geheugen? Breidt deze uit middels een MicroSD-kaart tot wel 256GB!

Naast de vingerafdrukscanner bevat de P20 Lite ook FastCharge 2.0 waardoor je telefoon razendsnel oplaad en je nooit meer met een lege accu zult staan. Gebruik het handige Real-time face unlock om met je gezicht de telefoon te ontgrendelen. Extra veilig dus! Deze telefoon heeft verder ook nog een Dual Sim functie zodat je het toestel voor zowel privé als zakelijk kunt gebruiken zonder dat je een tweede toestel hoeft aan te schaffen! De P20 Lite draait op het gebruikersvriendelijke Android 8.0 zodat je meteen aan de slag kunt met je favoriete apps!