Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Inktcartridges

Bij Ritel kun je ook een groot assortiment aan inktcartridges en toners vinden, van originele tot secondlife inktcartridges. Wij hebben onder andere inkt van HP, Brother, Epson, Canon, Dell en Apple in ons assortiment, zowel origineel als huismerk. Onze huismerk cartridges en toners hebben de laagste prijs garantie, zijn van zeer goede kwaliteit, bevatten meer inhoud én zijn goedkoper dan de originele inktcartridges. Reden genoeg om geld te besparen op inkt en ons huismerk te proberen!   

Wat is secondlife inkt

Secondlife inkt is kwalitatief goede inkt tegen een eerlijke prijs. Oude en originele lege inktcartridges worden gerecycled met inkt en tegen opnieuw verkocht. Dit betekent dat wij een extra voordelige prijs kunnen bieden terwijl de kwaliteit net zo goed is. Je merkt geen verschil, alleen in de portemonnee!

Inktcartridges zoeken

Selecteer je huidige printermerk om de juiste inktcartridges te vinden. Zoek daarna op printertype en maak een keuze uit de verschillende soorten inkt. Van multipack tot enkel zwart, en van origineel tot huismerk, wij hebben het op voorraad!

Tip: Trek de stekker van de printer 30 seconden uit het stopcontact bij het installeren van huismerk inkt. De printer wordt dan gereset zodat deze de cartridges moeiteloos kan installeren.