Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

iphone 16 banner landingspagina verwacht

Apple iPhone 16 serie

De nieuwe Apple iPhone 16 serie komt pas in 2024 uit maar er zijn al genoeg geruchten te vinden over deze toestellen. Zo zou Apple een speciale luxe high-end iPhone 16 Ultra lanceren gemaakt van titanium en compleet met afgeronde hoeken. Dit toestel zou dan ook een periscoop lens bevatten voor het maken van hoge kwaliteit foto's en video's. Wij houden je op de hoogte via deze pagina!

Specificaties van de Apple iPhone 16 serie

Momenteel is er nog weinig bekend over de Apple iPhone 16 serie. Naar verwachting zal het ontwerp iets aangepast worden waardoor de telefoons afgeronde hoeken gaan meekrijgen zoals nu het geval is bij de Apple Watches. Daarnaast gaat Apple de iPhone 16 Ultra, de zogenaamde luxe high-end variant, van de iPhone 16 gaan lanceren. Dit toestel krijgt een ontwerp van titanium en bevat een periscoop lens. 

Ook de iPhone 16 Pro en de iPhone 16 Pro Max zullen onder handen genomen worden. Qua ontwerp zullen er geen fysieke knoppen meer aanwezig zijn en ook de selfiecamera voor gezichtsherkenning zou onder het scherm geplaatst gaan worden. Hierdoor is ook geen Dynamic Island meer nodig om de notch van het toestel te verbergen. De selfiecamera blijft natuurlijk nog wel aanwezig in de toestellen dus of er helemaal geen notch meer aanwezig is moeten we nog afwachten. Voor de standaard iPhone 16 modellen gelden deze veranderingen niet en zullen pas in 2025 geïntroduceerd worden. 

Volgens de geruchten zal de iPhone 16 serie allen een 3nm-chip van TSMC gaan bevatten, echter sommige berichten spreken dit weer tegen omdat Apple ook bezig is met de ontwikkeling van een eigen chip. Hier zal later meer over bekend gemaakt worden. Daarbij zullen de iPhones een update krijgen als het gaat om de accu, deze zouden met nieuwe technologie niet meer zomaar vanzelf leeg raken wanneer de telefoon is uitgeschakeld. Dat is natuurlijk een erg mooie ontwikkeling.  

Het laatste nieuws

De Apple iPhone 16 serie los kopen of met abonnement?

Ook de Apple iPhone 16 serie kun je combineren met een bijpassend abonnement of koop 'm los. Bij Ritel kun je gemakkelijk een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen. Het maakt daarbij niet uit waar je abonnement is afgesloten. Wij hebben alle netwerken zoals T-Mobile, Tele2, Ben, KPN of Vodafone