Let op! Geld lenen kost geld.
Klanten over Ritel.nl:
8.4 / 10
zoeken
Winkelmand nog geen artikelen
menu menu

Digitale acceptgiro (Achteraf betalen via AfterPay)

Je kunt met AfterPay veilig en gemakkelijk betalen via een digitale acceptgiro na ontvangst van de door jou bestelde producten.Voordeel hierbij is dat je bestelling direct verwerkt kan worden zonder dat wij hoeven te wachten op je betaling. Daarnaast ontvang je eerst de goederen en hoef je de bestelling niet direct te betalen. AfterPay voert dan het volledige betaalproces achteraf uit wat betekent dat je een factuur van AfterPay ontvangt om de gekochte producten te betalen.

Ter goedkeuring van je verzoek om een betaling te verrichten voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je de betaling voldoen middels een andere betaalmethode.

Voor de betaalmethode acceptgiro wordt een bedrag van van €0,95 aan acceptgirokosten berekend. AfterPay is alleen beschikbaar in Nederland en gebonden aan een maximum bedrag van € 125,00 voor de eerste betaling via AfterPay en € 250,00 voor iedere volgende betaling.

Bij vragen kun je contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie over AfterPay verwijzen we je door naar de AfterPay website voor de consument. Klik hier als je de betalingsvoorwaarden van AfterPay wilt inzien.