Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Maior Ushining

Maior Ushining 4G Zwart (Senioren)
2.3
Bekijk alle specificaties
Koop in een winkel

Meer informatie

  • Onafhankelijk aanbieder van alle netwerken
  • De scherpste aanbiedingen voor jou
  • Veilig gegevens invullen met iDIN
  • Niet tevreden? Gratis retourneren
  • Klanten geven Ritel een 8,6/10

Maior Ushining 4G Zwart (Senioren)

88-05722

De Maior Ushining is een nieuw seniorentoestel met allerlei handige en praktische functies. Wil je meer weten over dit toestel? Lees dan gauw verder!

Maior Ushining kopen met abonnement

De Maior Ushining met abonnement kopen? Bij Ritel kun je een nieuw abonnement afsluiten of eenvoudig verlengen. Het maakt niet uit waar je huidige abonnement is afgesloten! Combineer dit seniorentoestel met een abonnement naar keuze met bijvoorbeeld T-Mobile, Tele2, Vodafone, KPN of Ben!

Maior Ushining los kopen

Wil je de Maior Ushining liever los kopen? Dan is dat bij Ritel ook mogelijk! De prijs van het toestel bedraagt €95,00. 

Wat moet je weten over de Maior Ushining?

De Maior Ushining is een seniorentoestel wat gemakkelijk in gebruik het. Het toestel beschikt over een toetsenbord met grote cijfers en letters, waardoor alles goed leesbaar is. De telefoon is geschikt voor hoorapparaten, beschikt over een eenvoudige camera, heeft een lange standby- en spreektijd en is geschikt voor 4G netwerk. 

Vormgeving van de Maior Ushining

De Maior Seniorentelefoon heeft een groot beeldscherm met daaronder een toetsenbord met grote cijfers en letters. Zo is alles makkelijk leesbaar. Aan de achterkant van het toestel zit een grote SOS Noodknop en een camera. Het toestel beschikt over twee snelkiestoetsen. Verder is het toestel geschikt voor hoorapparaten en beschikt hij over een ingebouwde zaklamp.

Maior Ushining camera

De Maior Ushining beschikt over een camera, waarmee je leuke kiekjes kunt maken.

Batterij en netwerk

Het toestel heeft een lange stand-by tijd tot wel 150 uur en beschikt over een spreektijd tot 3 uur. Het toestel is geschikt voor 4G netwerk.

Extra functies van de Maior Ushining

Het toestel beschikt over een SOS Noodknop, waardoor mensen snel te hulp kunnen schieten bij noodsituaties. Verder heeft het toestel een gesproken toetenbord bediening in de talen Nederlands, Frans, Engels en Duits. 

De Maior Ushining kopen bij Ritel

De Maior Ushining seniorentelefoon koop je met extra veel voordeel bij Ritel! Je vindt bij Ritel de voordeligste smartphones, deze zijn zowel in combinatie met een abonnement als los verkrijgbaar. Wij hebben alle providers in huis. Ontvang je liever persoonlijk advies? Bezoek dan één van onze 19 winkels!

EAN: 9509881322382

Beoordelingen