Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Mobiparts Excellent Wallet Case 2.0 Samsung Galaxy S20 4G/5G Jade Black

Mobiparts Excellent Wallet Case 2.0 Samsung Galaxy S20 4G/5G Jade Black
Op voorraad
Excellent Wallet Case voor Samsung Galaxy S20 Deze case mag zeker Excellent genoemd worden vanwege de uiterst duurzame afwerking en luxe materialen. De Excellent Wallet Case is onderdeel van de Mobiparts Excellent collectie. De binnenkant van de case is verwerkt met een fluweel zachte voering en is flexibel van materiaal. Zo kunt u de... lees meer.
 • Merk: Mobiparts

Mobiparts Excellent Wallet Case 2.0 Samsung Galaxy S20 4G/5G Jade Black

55-121316

Excellent Wallet Case voor Samsung Galaxy S20

Deze case mag zeker Excellent genoemd worden vanwege de uiterst duurzame afwerking en luxe materialen. De Excellent Wallet Case is onderdeel van de Mobiparts Excellent collectie. De binnenkant van de case is verwerkt met een fluweel zachte voering en is flexibel van materiaal. Zo kunt u de bookstyle opening prettig omvouwen als u bijvoorbeeld een telefoongesprek wilt voeren. Er zijn meerdere ruime opbergvakken voor al uw betaalpasjes of klantenkaarten. Het is eventueel mogelijk om een twee pasjes in één vak te bewaren. Net als luxe portemonnee is er voldoende ruimte. Ook vindt u aan de binnenzijde één groot vak voor notities, stempelkaarten of briefgeld.

Echt leder!

De Excellent Wallet Case is gemaakt van echt leder en heeft een prachtige afwerking. Het exclusieve leder komt direct onder de nerfsplit vandaan en behoudt daardoor de hoogwaardige kwaliteit van de huidlaag. Het leder is erg sterk, duurzaam en scheurvast wat vooral een pluspunt is voor de binnenzijde van de wallet case waar de bankpasjes zitten. De case is verwerkt met een bindmiddel finish om het leder te beschermen tegen inwerken van vocht, transpiratie en vuil. Tot slot is het leder met een fijne korrel gekenmerkt om de prachtige exclusieve structuur aan de case toe te voegen.

Optimale bescherming

De excellent beschermhoes biedt optimale bescherming tegen krassen, stoten en kleine valpartijen. Al uw kostbaarheden van bankpas, creditcard of ID kaart tot uw dure smartphone blijven veilig in de Mobiparts wallet case. En dankzij de handige uitsparingen blijven alle belangrijke knoppen en poorten volledig beschikbaar. Zelfs uw camera met flitser kunt u altijd blijven gebruiken! Om het display van uw toestel optimaal te beschermen raden wij aan om gebruik te maken van een screenprotector.

Kenmerken:

 • Hoge kwaliteit in de afwerking en gemaakt uit luxe uitstraling
 • Vervaardigd uit duurzaam echt leder
 • Fluweel zachte voering
 • Flexibel materiaal, prettig om te vouwen tijdens bijvoorbeeld telefoongesprekken
 • Meerdere opbergvakken aan de binnenzijde en 1 groot vak
 • Optimale bescherming tegen krassen, stoten, vuil en kleine valpartijen
 • Camera is ook met flitser volledig te gebruiken
 • Bewaar al uw kostbaarheden veilig in de Mobiparts Excellent Wallet Case
 • Belangrijke knoppen en poorten blijven beschikbaar
 • Geschikt voor Samsung Galaxy S20

EAN: 8718066381637

Beoordelingen