Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Nokia 220 4G

Nokia 220 DS 4G Edition Zwart
2.4
1200 mAh
Bekijk alle specificaties

Kleur

Zwart

Geheugen

geenGB

Koop in een winkel

1. Kies je abonnement

KPN en Telfort klanten ontvangen extra voordeel! Kies voor nummer behouden, vul je 06-nummer in en selecteer KPN/Telfort als provider voor een persoonlijk aanbod!

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

1. Extra diensten

Je krijgt gratis 5G zolang je abonnement loopt. Daarmee internet je sneller en veiliger via een smartphone die 5G ondersteunt. Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€48 €0 €48 €2,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door KPN Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. Ritel treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


  • Onafhankelijk aanbieder van alle netwerken
  • De scherpste aanbiedingen voor jou
  • Veilig gegevens invullen met iDIN
  • Niet tevreden? Gratis retourneren
  • Klanten geven Ritel een 8,5/10

Nokia 220 DS 4G Edition Zwart

55-118643

Beeldscherm

Het toestel heeft een 2.4 inch scherm en fysieke toetsen. De Nokia 220 4G is hierdoor makkelijk in gebruik.

Zuinige accu

De Nokia 220 gaat zuinig met energie om. Het toestel beschikt over een grote accu van 1200 mAh, die lang meegaat. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de batterijduur.

Camera specificaties

Deze telefoon beschikt over een 0.3-megapixelcamera. Met de Nokia 220 4G kun je toch de leukste momenten vastleggen.

Verbinden met 4G

Dit Nokia-toestel kan, met het plaatsen van een 4G-simkaart, gewoon met het internet verbonden worden. Hierdoor kun je gebruik maken van jouw favoriete websites!

Speaker

Deze telefoon beschikt niet alleen over een FM-radio, maar ook over de mogelijkheid om muziek op je telefoon te zetten. Plaats een microSD-kaartje in het toestel en beluister jouw favoriete muziek. Dit kan via een bekabelde koptelefoon, maar ook via een draadloze headset via Bluetooth!

Nokia 220 4G kopen met abonnement

De Nokia 220 4G met abonnement kopen? Bij Ritel kun je een nieuw abonnement afsluiten of eenvoudig verlengen, het maakt niet uit waar je abonnement is afgesloten! Combineer de Nokia 220 4Gmet een telefoonabonnement naar keuze zoals T-Mobile, Tele2, Ben, KPN of Vodafone.

EAN: 6438409041210

Beoordelingen