Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Nokia G11

Nokia G11 32GB Grijs
65
130 Megapixel
1600 mHz
Bekijk alle specificaties

Koop in een winkel

Meer informatie

Liever met abonnement? Gebruik onze keuzehulp!


  • Onafhankelijk aanbieder van alle netwerken
  • De scherpste aanbiedingen voor jou
  • Veilig gegevens invullen met iDIN
  • Niet tevreden? Gratis retourneren
  • Klanten geven Ritel een 8,5/10

Nokia G11 32GB Grijs

88-05576

Op zoek naar een budgettelefoon met uitstekende specificaties? De Nokia G11 is absoluut een goede optie, waarmee je echt alles kunt doen. De Nokia G11 is een Android-smartphone met een 6.5-inch HDR display, waar beeld en tekst helder op te zien is. Met de 5050 mAh accu gaat je batterij, bij normaal gebruik, tot wel 3 dagen mee! Je kunt met dit toestel, die een 13 megapixels camera heeft, prima foto’s maken. Naast de hoofdlens, zijn er ook een diepte- en macrolens aanwezig. Ook beschikt dit Nokia-toestel over een vingerafdruksensor.

Beeldscherm

De kleuren van de Nokia G11 zijn helder en realistisch. Zo is tekst en beeld op het scherm goed te zien. Dit toestel heeft een 6.5-inch HDR display met een refresh rate van 90Hz. Op deze manier zijn al jouw foto’s, video’s en bestanden scherp op het beeldscherm te zien.

Beveiliging

Deze Nokia bevat aan de zijkant van de telefoon een vingerafdruksensor. Zo staan al jouw foto’s, video’s en andere bestanden altijd veilig opgeslagen. Je toestel is met deze sensor makkelijk te ontgrendelen, maar deze vergrendeling is veel veiliger dan een wachtwoord of pincode.

Camera specificaties

De Nokia G11 beschikt over drie camera’s aan de achterkant van het toestel. De hoofdlens heeft een 13 megapixels camera, waarmee je alle soorten foto’s kunt vastleggen. Daarnaast heeft het toestel nog een 2 megapixels macrolens en 2 megapixels dieptelens. Tot slot beschikt dit toestel over een selfiecamera van 8 megapixels, waarmee je goede selfies kunt maken.

Batterijcapaciteit

Met de Nokia G11 hoef je je geen zorgen te maken over je batterij. Deze accu van 5050 mAh gaat namelijk, bij normaal gebruik, tot wel 3 dagen mee. Opladen is door de snellaadfunctie binnen een mum van tijd gebeurt. Kortom, nooit meer problemen met lang wachten tot je batterij vol is!

Nokia G11 kopen met abonnement

De Nokia G11 met abonnement kopen? Bij Ritel kun je een nieuw abonnement afsluiten of eenvoudig verlengen, het maakt niet uit waar je abonnement is afgesloten! Combineer de Nokia G11 met een telefoonabonnement naar keuze zoals T-Mobile, Tele2, Ben, KPN of Vodafone.

EAN: 6438409071576, 6438409071088

Beoordelingen