Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Refurbished condities

Remarketed

Remarketed producten komen voort uit onder meer geannuleerde orders, retouren of voorraadoverschotten en zijn daarom van dezelfde kwaliteit als nieuwe producten. Deze producten bevatten géén enkele visuele schade, zijn in een perfecte technische conditie en worden geleverd in een nieuwe luxe verpakking. Ritel biedt deze remarketed toestellen aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

 

A-grade
 

A-grade toestellen zijn telefoons die zo goed als nieuw zijn. Het toestel is vrijwel niet te onderscheiden van een nieuwe. Het is mogelijk dat er een enkel licht cosmetisch gebruikersspoor op te vinden is.

 

B-grade
 

Een B-grade telefoon is licht gebruikt en bevat zichtbare gebruikerssporen. Deze producten hebben zoals al onze toestellen gewoon 24 maanden garantie en zijn in perfecte technische conditie. De B-grade toestellen zijn tientallen euro’s goedkoper dan A-grade toestellen.

 

C-grade

De toestellen met deze gradatie zijn duidelijk zichtbaar gebruikt maar zijn wel extra scherp geprijsd waardoor je tientallen euro’s bespaard! Uiteraard zijn ook deze toestellen in perfece technische conditie en worden verkocht met 24 maanden garantie.