Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Samsung

Samsung staat bekend als een innovatief bedrijf dat kwalitatief zeer goede smartphones en tablets levert. Deze apparaten zijn altijd voorzien van de nieuwste technologieën. Hierdoor zorgt een smartphone of tablet van Samsung gegarandeerd voor plezier. Op de smartphone- en tabletmarkt staat Samsung in de marktaandeel top 3.

Samsung smartphone en tablet met abonnement

Omdat Samsung veel verschillende smartphones en tables aanbiedt in diverse prijsklassen is er voor elk budget een passend apparaat verkrijgbaar. Ook Ritel.nl beschikt over een groot Samsung assortiment. Wanneer u een toestel in een lage prijsklasse zoekt, dan passen de Samsung J1 en de Samsung S5 mini bij uw wensen. De Samsung Galaxy S5 en Note 4 zijn zeer geschikte middenklasse toestellen. Daarnaast hebben wij de Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge en Note Edge in ons assortiment. Dit zijn de beste en nieuwste smartphones van dit moment en vallen daarom in een hogere prijsklasse. Tevens hebben wij de Samsung Galaxy tab 4 10.1 als cadeau in combinatie met een gsm abonnement.

Alle toestellen zijn verkrijgbaar in combinatie met een goedkoop abonnement van Vodafone, Tele2, T-Mobile, Ben, KPN of Telfort. Bij Ritel.nl bent u aan het juiste adres wanneer u een Samsung smartphone of tablet zoekt in combinatie met een goedkoop abonnement en de beste service.

Samsung accessoires

Ritel.nl beschikt over een groot assortiment aan accessoires voor Samsung telefoons en tablets. Voor Samsung smartphones en tablets bieden wij hoesjes aan voor Samsung apparaten van diverse merken waaronder Samsung, Tech21, Muvit en Mobilize. Daarnaast bieden wij screenprotecors, kabels en autohouders aan die geschikt zijn voor Samsung apparaten. Ritel.nl heeft hierbij kwalitatief hoogstaande merken geselecteerd.