ritel.nl
Let op! Geld lenen kost geld.

Win een droomreis t.w.v. € 1.500,- Vliegtuig win een Nissan Micra N-Sport t.w.v. € 22.500,-! Auto

Meer informatie

Samsung Galaxy S10e

Samsung Galaxy S10e Dual Sim 128GB Wit
Vergeet niet om je legitimatie en bankpas mee te nemen. Je abonnement wordt direct in de winkel aangesloten.
Er is helaas geen voorraad in de winkels.

1. Contractvorm

2. Categorie

1. Abonnement

prijs / mnd

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!

1. Recycle Deal

Nieuw bij T-Mobile is dat je direct je maandkosten kunt verlagen met een toestelabonnement met Recycle Deal.* Jij kan kiezen: verkoop je toestel aan het einde van je abonnement gemakkelijk terug tegen een vooraf vastgestelde waarde. Wij laten daarna het toestel duurzaam recyclen of hergebruiken. Je kunt er ook voor kiezen het toestel te houden, dan betaal je gewoon het restbedrag achteraf. Recycle Deal: profiteer nu, recycle later. Meer weten?
* t.o.v. een toestelkrediet zonder Recycle Deal
Restbedrag

Verkoop na afloop van je toestelbetaling je toestel terug of betaal het restbedrag.

Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€456 €0 €456 €19 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V.
Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaard formulier vind je hier.
Ritel treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Tele 2 Finance B.V., KPN Finance B.V., Vodafone Libertel B.V. en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Of koop dit simlockvrije toestel zonder abonnement

Samsung Galaxy S10e Dual Sim 128GB Wit

Artikelnummer: 888-01724

De Galaxy S10e is de kleinste en voordeligste uit de nieuwste serie van Samsung. De S10e is uitgerust met een 5,8 inch Full HD scherm. Door het Cinematic Infinity Display geniet je van haarscherpe beelden die extra tot leven komen door het fantastische kleurenspectrum. Het scherm vertoont maar liefst 16 miljoen kleuren.

Maak waanzinnig mooie foto’s met de dual camera. De S10e beschikt over een groothoekcamera en een Ultra Wide camera. Met maar liefst 10 megapixels aan de voorkant en 16 aan de achterkant! Film super stabiel met de 4K gestabiliseerde camera. Filmen en fotograferen was nog nooit zo leuk als nu!

Met de vingerafdrukscanner aan de zijkant van het toestel ontgrendel je je smartphone razendsnel.
Met  8GB aan werkgeheugen, Android 9.0 besturing en een octa-core processor loopt de S10e als een zonnetje. De accu met 3100 mAh batterij zorgt er voor dat je heel de dag doorkomt.

Een extra innovatieve oplossing is de “reverse charging”, je kunt hierdoor andere apparaten voorzien van nieuwe energie via jouw smartphone! Daarnaast is het toestel voorzien van Qi-technologie. Dit maakt het mogelijk om draadloos op te laden via een oplaadstation.

De S10e komt met 128GB aan opslaggeheugen welke is uit te breiden middels micro-SD. Daarnaast is het toestel ook nog eens water- en stofdicht! Kortom, de S10e is een fantastisch toestel!