ritel.nl
Let op! Geld lenen kost geld.

Win een droomreis t.w.v. € 1.500,- Vliegtuig win een Nissan Micra N-Sport t.w.v. € 22.500,-! Auto

Meer informatie

Samsung Galaxy S8 grijs

Samsung Galaxy S8 grijs
Vergeet niet om je legitimatie en bankpas mee te nemen. Je abonnement wordt direct in de winkel aangesloten.
Er is helaas geen voorraad in de winkels.
Omschrijving
Specificaties
Levering & betaling
Lees beoordelingen (15)

Stel je gewenste abonnement samen


Of koop dit simlockvrije toestel zonder abonnement

Samsung Galaxy S8 grijs

Artikelnummer: 888-01157

De Samsung Galaxy S8 is een opvallende verschijning met zijn extra grote scherm met minimale randen waardoor je kunt genieten van een gebogen 5,8 inch display met een resolutie van 2960 x 1440 pixels! De S8 heeft door zijn langwerpige beeldsverhouding een facelift gehad waardoor video’s en games zonder zwarte balken te bekijken zijn en vloeiend overlopen tot de rand van het scherm. Dankzij dit innovatieve design ligt het toestel tevens prettig in de hand en kun je optimaal genieten van scherpe beelden en heldere kleuren. Daarbij is de thuisknop verdwenen en kun je deze nu gebruiken op het scherm.

Krachtige processor
Maar dat is nog lang niet alles, de S8 bevat een Exynos octacore-processor met 4GB werkgeheugen zodat apps nog sneller opstarten, de batterij nóg langer meegaat en de telefoon 20% minder energie verbruikt ten opzichte van zijn voorganger. De S8 komt standaard met 64GB aan opslagruimte, meer nodig? Geen probleem! Middels een micro-SD kaartje kun je je geheugen uitbreiden naar 256GB! Daarnaast heeft de S8 een IP68-classificatie wat betekent dat deze stof- en waterdicht is tot wel 1,5 meter (maximaal 30 minuten)! Toch mooi meegenomen!

12 megapixel camera
Ook de camera is flink onder handen genomen. Zo kun je de mooiste selfies maken met de 8 megapixel camera aan de voorzijde compleet met F1,7 lens en Smart Autofocus. Aan de achterzijde bevindt zich de 12 megapixel camera eveneens met F1,7 lens én grote 1,4 µm pixels waardoor ook fotograferen in de avond geen enkel probleem meer is en prachtig belicht zijn. Maak de mooiste video’s in 4K kwaliteit of ontdek de promodus waarbij je zelf de sluitertijd, belichting en witbalans kunt instellen voor dé perfecte foto.

Digitale assitent Bixby
Het toestel heeft diverse manieren om deze te ontgrendelen. Kies tussen een vingerafdrukscanner op de achterzijde van het toestel of ga voor de irisscanner en gezichtsherkenning via de camera aan de voorkant voor een extra snelle ontgrendeling. Hulp nodig? Met Bixby introduceert Samsung zijn eigen digitale assistent. Met een druk op de knop aan de zijkant van het toestel kan je Bixby activeren om je te helpen met al je vragen!