Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

T-mobile recycle deal

T-Mobile Recycle deal

Nieuwe smartphone tegen extra lage maandkosten en zonder bijbetalen? Dat kan met de T-Mobile Recycle Deal! Profiteer direct van lagere maandkosten voor je toestel. Aan het einde van je abonnement maak je een keuze: verkoop je je toestel terug aan T-Mobile of ga je je toestel houden en betaal je het restbedrag? De keuze is aan jou!

Waarom kiezen voor Recycle Deal?

Toch dat nieuwe toestel maar met lagere maandkosten? Met de T-Mobile Recycle Deal kun je nu profiteren van lagere maandkosten en kies je zelf of je de telefoon wilt terugverkopen aan T-Mobile of dat je het restbedrag betaalt en de telefoon houdt.

Hoe werkt het?

Simpel! Jij zoekt een mooi toestel uit met een Recycle Deal en T-Mobile koopt aan het einde van je abonnement het toestel terug tegen een vooraf vastgestelde waarde. Het toestel wordt daarna duurzaam gerecycled wat goed is voor het milieu, maar ook voor jou! Natuurlijk krijg je ook de keuze om je toestel te houden, dan betaal je het restbedrag.

De Recycle Deal optie is alleen mogelijk met de speciaal geselecteerde telefoons. Heb je een abonnement genomen met deze optie? Dan geeft T-Mobile tegen het einde van het contracttermijn een seintje dat je je keuze kan maken.

Hoe verkoop ik mijn toestel terug aan T-Mobile?

Aan het einde van je abonnement wordt standaard het restbedrag in rekening gebracht met een factuur. Je kunt dit restbedrag betalen door je toestel terug aan T-Mobile te verkopen. Dit restbedrag heeft een vooraf afgestemde terugverkoopwaarde zodat je ook aan het begin van je abonnement weet waar je aan toe bent.

Het toestel terugverkopen kan op twee manieren:

  • In een T-Mobile shop.
  • Online aanmelden en daarna per post versturen.

Nadat je het toestel terugverkocht is ontvang je een bewijs. Het restbedrag hoef je dan niet te betalen. Na het einde van je abonnement heb je 21 dagen om je toestel terug te verkopen. Na deze 21 dagen vervalt deze optie en wordt het restbedrag in rekening gebracht en automatisch geïncasseerd.