Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Urbanista Bluetooth Oordopjes Austin Groen

Urbanista Bluetooth Oordopjes Austin Groen
Op voorraad
De stijlvolle en compacte Urbanista Austin oordoppen produceren niet alleen een krachtig geluid maar zijn speciaal ontworpen voor comfortabel dagelijks gebruik zodat jij altijd en overal optimaal kunt genieten van draadloze audio. De Austin oordoppen zijn beschermd tegen opspattend water (IPX4) en komen in 4 verschillende kleuren zoals wit,... lees meer.
  • Kleur: Groen

Urbanista Bluetooth Oordopjes Austin Groen

5505-0086.GR

De stijlvolle en compacte Urbanista Austin oordoppen produceren niet alleen een krachtig geluid maar zijn speciaal ontworpen voor comfortabel dagelijks gebruik zodat jij altijd en overal optimaal kunt genieten van draadloze audio. De Austin oordoppen zijn beschermd tegen opspattend water (IPX4) en komen in 4 verschillende kleuren zoals wit, zwart, paars en groen. Of je nu onderweg bent of gewoon thuis wilt genieten van een podcast of muziek, de Urbanista Austin is je favoriete audiopartner voor elke gelegenheid!

Geniet van tot wel 5 uur speeltijd en een totale speeltijd van 20 uur. Komt met microfoons in beide oortjes, touch control, stem assistent, USB-C oplaadkabel en handige bewaarcase. 

EAN: 7350088303320

Beoordelingen