Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu


Vodafone zakelijke aanbiedingen

Zakelijke Vodafone abonnementen zijn er in verschillende vormen. Deze zakelijke abonnementen hebben de naam: Business Basic en Business Red. Afhankelijk van uw gebruik of het gebruik van uw medewerker(s) is een bepaalde abonnementsvorm geschikt. De zakelijke Vodafone abonnementen zijn voor zowel ZPP’ers als zakelijke gebruikers. Met een Vodafone Business abonnement maakt u gebruik van een betrouwbaar netwerk en supersnel 4G. Op deze pagina vindt u de beste deals en worden de verschillende zakelijke Vodafone abonnementen toegelicht.


Zakelijk Vodafone abonnement Ritel

Een zakelijk abonnement van Vodafone sluit u af bij ons! Bij Ritel regelt u een nieuwe zakelijke aansluiting, uw Vodafone verlenging of een overstap naar Vodafone met nummerbehoud. Ritel hanteert de scherpste prijzen, de beste service en een snelle orderafhandeling. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op of kom langs in één van onze 22 winkels, onze experts helpen u graag met een advies op maat.

Vodafone Red Business Essential

De Red Business Essential abonnementen zijn geschikt voor zakelijke gebruikers die veel bellen en sms’en. Daarnaast is de internetbundel van het  Vodafone Red Business Essential abonnement groot genoeg voor gebruikers die regelmatig een website bezoeken en veel e-mailen. Dit Vodafone abonnement is zeer geschikt wanneer u vooral zaken doet in Nederland.

Vodafone Red Business

Wanneer u regelmatig websites bezoekt en veel mailt, dan is het Vodafone Red Business abonnement het juiste abonnement. Dit zakelijke abonnement bestaat namelijk uit een grote internetbundel. Daarnaast heeft dit abonnement uit een grote sms- en belbundel. Wanneer u regelmatig naar het buitenland gaat, dan is dit Vodafone abonnement een echte aanrader. Standaard is er namelijk een middelgrote internetbundel en een grote bel-/smsbundel voor in het buitenland inbegrepen. Deze kunt u in 43 geselecteerde landen gebruiken!     

Vodafone Red Business Super

De naam Super zegt eigenlijk al genoeg. Het Vodafone Red Business Super abonnement is voor de echte grootgebruikers! Veel internetten, mailen en zaken online regelen? Geen probleem met dit abonnement! Ook wanneer u internationaal zaken doet heeft dit Vodafone abonnement veel voordelen. Zo heeft u een grote sms-/belbundel met daarbij een middelgrote internetbundel die u kunt gebruiken in 43 geselecteerde landen. Daarnaast is er een kleine belbundel inbegrepen waarmee u naar 51 landen kunt bellen. 

Vodafone Business Basic 100

Het Vodafone Business Basic 100 abonnement is geschikt voor zakelijke gebruikers die zelden gebruik maken van hun mobiel maar mobiel wel bereikbaar willen zijn. Dit Vodafone abonnement bestaat uit een kleine bel- en internetbundel. Daarnaast beschikt u bij het Vodafone Business Basic 100 abonnement over een grote smsbundel. 

Vodafone Business Basic 275

Een Vodafone Business Basic 275 abonnement is voor de zakelijke gebruikers die af en toe bellen en internetten. Het abonnement bestaat namelijk uit een kleine bel- en internetbundel. Daarnaast is er bij het Vodafone Business Basic 275 abonnement een grote smsbundel inbegrepen.

Procedure Vodafone zakelijk

Een nieuw zakelijk Vodafone abonnement afsluiten, het huidige Vodafone abonnement verlengen of overstappen van een andere provider naar Vodafone? Dat kan via ons, hiervoor gelden de volgende procedures:

Nieuw Vodafone abonnement: een nieuwe zakelijke aansluiting kan altijd aangevraagd worden.

Verlengen Vodafone abonnement: wenst u een zakelijk abonnement te verlengen? Dan kan dit bij Vodafone 4 maanden voor de einddatum van het contract.

Overstappen naar Vodafone: wanneer u wilt overstappen met uw zakelijke abonnement naar Vodafone, dan kan dit 4 maanden voor de einddatum van uw contract geregeld worden.