Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

White Label Telefonie oplossing by ritel.nl

De totaaloplossing om telefonie abonnementen te verkopen via uw eigen kanalen, nieuwe marge te creëren en uw klanten te verrassen. Volledig white label en dus in uw eigen huisstijl.

White Label

White Label Jouw identiteit jouw telecom

Een platform, volledig geïntegreerd in uw eigen webshop of kassa oplossing. De klant ervaart uw branding, uw merk en vertrouwd u als ondernemer. Het is daarom van groot belang dat alles vlekkeloos werkt en u niet hoeft na te denken over vergoedingen, marges en of bijvoorbeeld het telefoonnummer van de klant wel goed wordt overgezet. Onze hybride oplossing zorgt ervoor dat u volledig ontzorgt bent en de klant een onafhankelijk aanbod kan doen welke het beste past bij haar of zijn wensen.

Branding

Branding Volledig in uw huisstijl

De modules van onze oplossing zijn volledig aan te passen naar uw huisstijl. Zo kunnen we een separate webshop lanceren of integreren in de bestaande webshop. Zowel de klant en u als ondernemer zal geen verschil ervaren. Wanneer we spreken over een fysiek verkooppunt zoals een winkel zal ook hier de oplossing in uw huisstijl zijn zodat uw medewerkers als de klant uw merk ervaren.

Omni Channel

Omni Channel Online en offline

Het maakt niet uit of we spreken over alleen een webshop, fysieke winkel of een combinatie van de twee. Door het toevoegen van smartphone abonnementen ontstaat er nieuw traffic binnen uw domein waarbij u kiest welke modules u afneemt. Wilt u alles zelf regelen met de providers, de administratie en klantenservice in eigen beheer doen. Geen probleem. Wilt u juist dat wij alles voor u inregelen dan kan dat ook. Wij zijn heel flexibel op gebied van uw wensen.

Onze omni channel oplossing is een bewezen succes waarbij de doorlooptijd voor het aansluiten van een klant is gereduceerd tot maar liefst 5 minuten.

Web Based

Web Based Snel aanpasbaar en overal toepasbaar

Door de gebruiksvriendelijke opbouw in een web omgeving kan de oplossing op ieder apparaat dat verbonden is met internet werken.

We hebben tal van koppelingen gemaakt met verschillende bedrijven. Zo zijn er API’s met onderstaande partners;

  • ✓ iDin – online identificatie middels bankrekening
  • ✓ iDeal – online betalen
  • ✓ Alle bekende providers, zoals KPN, Vodafone, T-Mobile, Youfone, etc.
Back-End

Back-End Modulaire administratie

Alle functionaliteiten om smartphone abonnementen aan te sluiten en te beheren gebeuren in de administratie module. Hier vinden we o.a. een propositie manager, contractmanager, alle relevantie informatie van uw klanten en welke vergoedingen u kunt verwachten per verkoop, filiaal, domein of periode. Daarnaast vindt u ook de gegevens van klanten waarvan het huidige abonnement bijna afloopt. Deze kunnen worden benaderd voor een velenging. Dit kan zowel via eeb geautomatiseerde e- mail, brief of telefonisch. Doet u dit zelf, of helpen wij u hier bij. U kiest zelf

Vanzelfsprekend is de oplossing volledige AVG proof en zijn u en uw klanten beschermt tegen een data lek.

Inzicht

Inzicht Rapportages

Iedere week, maand en jaar ontvangt u van ons een rapportage met de resultaten, kansen en het gebruik. Wilt u per minuut zien wat er gebeurd, dan kan dat ook. Al onze modules bevatten actuele data. Wordt er op dit moment een klant aangesloten dan ziet u stap voor stap de order binnen komen.

Uw gegevens