Op een droomreis naar keuze t.w.v. € 1.500,-

Vul hieronder je unieke wincode in!

Hoe speel ik mee? Wat kan ik winnen Wanneer heb ik gewonnen
En win een Nissan Micra N-Sport* t.w.v.
€22.500,-
* Trekking hoofdprijs 20 januari 2020

Mede mogelijk
gemaakt door:

Hoe speel ik mee?

Ritel bestaat dit jaar 25 jaar en dat willen we met al onze klanten vieren! Bij iedere aankoop in één van onze 22 winkels of op www.ritel.nl kun je gratis meespelen en mooie prijzen winnen. In de periode van 1 augustus 2019 t/m 31 december 2019 staat op je kassabon (via de winkels) of op je verzendbevestiging (via de website) een unieke wincode waarmee je kunt deelnemen.

Om kans te kunnen maken op deze droomreis naar keuze krijg je een wincode die geldig is in de maand waarin je de code activeert. Ga naar www.ritel.nl/winactie en vul hier alle benodigde gegevens in om deel te kunnen nemen. Bij het verzenden van je gegevens speel je in die maand direct mee om een droomreis naar keuze te winnen. En natuurlijk is deze wincode dan ook geldig voor de hoofdprijs die ter afsluiting van ons 25-jarig jubileum wordt verloot! Je kunt zo vaak meespelen als je wilt en je kans op het winnen van prijzen dus vergroten door meerdere wincodes in te voeren!

Het activeren van je wincode kan tot en met zondag 12 januari 2020.

Wat kan ik winnen

Van augustus t/m december verloten wij iedere maand een droomreis naar keuze t.w.v. €1.500,-. De winnaar kan zelf de bestemming en het moment van de reis keizen, de boeking dient vóór 31 december 2020 te zijn voltooid. In januari eindigt ons 25-jarig jubileum met een grote klapper en verloten wij als hoofdprijs de Nissan Micro N-Sport t.w.v. €22.500,- onder alle deelnemende wincodes! Om kans te kunnen maken op het winnen van deze hoofdprijs, dien je de wincode(s) uiterlijk 12 januari 2020 te hebben geactiveerd!

Wanneer heb ik gewonnen

De trekking vind plaats op de volgende dagen en is via deze link: www.ritel.nl/winactie/trekking live bij te wonen:

Trekkingsdata:

Zet deze dagen in je agenda zodat je live kunt meekijken en gelijk ziet of je gewonnen hebt!

Uiteraard nemen we ook persoonlijk contact met je op als je gewonnen hebt, zodat we de gewonnen prijs aan je kunnen overhandigen. Daarnaast worden alle winnaars vermeld op onze website en social media kanalen als Facebook en Instagram. Volg ons nu en zorg dat je als eerste op de hoogte bent!

Hoe speel ik mee? Wat kan ik winnen Wanneer heb ik gewonnen Algemene Voorwaarden