Let op! Geld lenen kost geld.
ritel.nl
zoeken
menu menu
Profiteer bij Ritel van hoge kortingen! Sluit een nieuw abonnement af, verleng óf stap eenvoudig over! Voor 19:00 besteld, morgen in huis!

Welkom bij Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

Wouwsestraat 18
4611 PL, Bergen op Zoom
Telefoon: 0164-233403
Mail: bergenopzoom@ritel.nl
Openingstijden
Maandag
11:00 17:30
Dinsdag
09:30 17:30
Woensdag
09:30 17:30
Donderdag
09:30 17:30
Vrijdag
09:30 21:00
Zaterdag
09:30 17:00
Zondag (alleen koopzondag)
12:00 17:00
Eerstvolgende koopzondag:
27 September 2020
12:00 - 17:00 uur

Laat uw smartphone verzekeren bij Ritel! Meer weten? Klik hier

In deze vestiging is een afhaalpunt voor online bestellingen aanwezig. 

Bij Ritel Bergen op Zoom kunt u terecht voor particuliere en zakelijke abonnementen.

Eén van onze winkels is gevestigd in het centrum van Bergen op Zoom. Binnen dit filiaal staan onze medewerkers klaar om u te voorzien van een goed advies. Het is mogelijk om uw mobiele abonnement te verlengen en om een nieuw GSM abonnement af te sluiten. Wanneer u een GSM abonnement wilt tegen de scherpste prijs met de beste service, dan bent u bij Ritel Bergen op Zoom aan het juiste adres. Wij zijn onder andere dealer van KPN, Ben, Vodafone, T-Mobile en Tele2.

Mobiel abonnement Ritel Bergen op Zoom

Bij Ritel Bergen op Zoom sluit u mobiele abonnementen van alle providers af. Hierbij is het mogelijk om een sim only af te sluiten of een mobiel abonnement in combinatie met een (gratis) GSM. Wij hebben altijd de nieuwste toestellen van alle merken in het assortiment. Denk hierbij aan smartphones van Samsung en Apple waaronder de iPhone 8iPhone 8 Plus en iPhone X en daarnaast de Samsung Galaxy S9Samsung Galaxy S9 Plus en Samsung Galaxy Note 9. Kom gerust bij ons filiaal in Bergen op Zoom langs om samen met onze medewerkers het GSM abonnement en toestel uit te zoeken dat bij uw past.  

GSM verzekering Ritel Bergen op Zoom

Door uw smartphone te verzekeren voorkomt u onverwachte kosten. U kunt bij ons filiaal in Bergen op Zoom terecht om een GSM verzekering af te sluiten. Met deze complete smartphone verzekering bent u bijvoorbeeld verzekerd tegen elektronische en mechanische schade en val-, stoot-, en waterschade. Deze GSM verzekering sluit u af tegen een zeer scherpe maandpremie. Bezoek ons filiaal in Bergen op Zoom om de mogelijkheden te bespreken.

Reparatie GSM Ritel Bergen op Zoom

Ook uw GSM reparatie regelt u via Ritel Bergen op Zoom. Wij verzorgen reparaties van mobiele telefoons van alle merken. Enkele voorbeelden hiervan zijn toestellen van Samsung en Apple. Ook de nieuwste toestellen kunnen gerepareerd worden, denk hierbij aan de Samsung Galaxy S6 Edge of Apple iPhone 6 Plus. Wij zorgen ervoor dat u uw telefoon snel gerepareerd retour ontvangt.

Cartridges Ritel Bergen op Zoom

Ritel Bergen op Zoom heeft naast GSM accessoires en mobiele abonnementen ook een groot assortiment aan inktcartriges. U kunt bij ons zowel originele als huismerk cartridges aanschaffen voor printers van Brother, Canon, HP en Epson