Let op! Geld lenen kost geld.
ritel.nl
zoeken
menu menu
Profiteer bij Ritel van hoge kortingen! Sluit een nieuw abonnement af, verleng óf stap eenvoudig over! Voor 19:00 besteld, morgen in huis!

Welkom bij Etten-Leur

Etten-Leur

Markthof 7
4873 JA, Etten-Leur
Telefoon: 076-5441441
Mail: ettenleur@ritel.nl
Openingstijden
Maandag
11:00 18:00
Dinsdag
09:30 18:00
Woensdag
09:30 18:00
Donderdag
09:30 18:00
Vrijdag
09:30 21:00
Zaterdag
09:30 17:30
Zondag (alleen koopzondag)
12:00 17:00
Eerstvolgende koopzondag:
27 September 2020
12:00 - 17:00 uur

Laat uw smartphone verzekeren bij Ritel! Meer weten? Klik hier

In deze vestiging is een afhaalpunt voor online bestellingen aanwezig. 

Bij Ritel Etten-Leur kunt u terecht voor particuliere en zakelijke abonnementen.

Bij de Ritel in Etten-Leur bent u aan het juiste adres om uw GSM abonnement te verlengen of om een nieuw mobiel abonnement af te sluiten. Bij ons filiaal in Etten-Leur kunt u terecht voor GSM abonnementen van alle providers. Ritel is officieel dealer van Tele2, KPN, T-Mobile, Vodafone en Ben. Wij voorzien u van een geheel onafhankelijk advies en hanteren een hoog serviceniveau.

GSM abonnement Etten-Leur

Voor een mobiel abonnement in Etten-Leur gaat u naar Ritel. Ritel Etten-Leur beschikt over een breed scala aan sim only abonnementen en mobiele abonnementen in combinatie met een (gratis) mobiele telefoon. Ook voor een losse GSM moet u bij Ritel zijn. Wij hebben onder andere de toptoestellen van Samsung en Apple in ons assortiment waaronder de iPhone 8iPhone 8 Plus en iPhone X en de Samsung Galaxy S9Samsung Galaxy S9 Plus en Samsung Galaxy Note 9. Kom gerust langs bij ons filiaal in Etten-Leur om het toestel en mobiel abonnement uit te zoeken dat bij u past.  

Smartphone verzekering Etten-Leur

Een GSM verzekering sluit u af bij Ritel Etten-Leur. Dit is een zeer complete verzekering tegen een lage premie. De Ritel smartphone verzekering biedt dekking tegen val- en stootschade, diefstal en beroving en nog veel meer. Kom daarom bij Ritel Etten-Leur langs om de mogelijkheden te bespreken.

Reparatie mobiel Etten-Leur

Het repareren van een smartphone regelt u via Ritel Etten-Leur. Wij verzorgen GSM reparaties van alle merken waaronder Apple en Samsung. Een voorbeeld hiervan is een scherm reparatie van een Apple iPhone 5c of Samsung Galaxy S5. Ritel zorgt ervoor dat u uw mobiele telefoon snel gerepareerd terug heeft. Bespreek de mogelijkheden met één van onze medewerkers in het filiaal.

Cartridges Etten-Leur

Ritel Etten-Leur heeft naast een uitgebreid assortiment aan GSM accessoires en mobiele abonnementen ook een groot assortiment aan cartridges. Wij verkopen originele en huismerk cartridges tegen bodemprijzen voor printers van onder andere Canon, HP, Epson en Brother