Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Welkom bij Ritel Hellevoetsluis

Ritel Hellevoetsluis

Rijksstraatweg 53
3222 KA, Hellevoetsluis
Telefoon: 0181-724804
Mail: hellevoetsluis@ritel.nl
Maandag
09:30 17:00
Dinsdag
09:30 17:30
Woensdag
09:30 17:30
Donderdag
09:30 17:30
Vrijdag
09:30 17:30
Zaterdag
09:30 17:00
Zondag
Gesloten

Laat uw smartphone verzekeren bij Ritel! Meer weten? Klik hier

Wij hebben alle providers, zowel nieuw als verlenging, mét behoud van nummer!

Bij Ritel Hellevoetsluis kunt u terecht voor particuliere en zakelijke abonnementen.

Welkom bij Ritel Hellevoetsluis!

Bij ons kun je terecht voor telefoon abonnementen voor zowel nieuw als verlenging, met behoud van nummer. Wij zijn officieel dealer van T-MobileKPNTele2VodafoneBenYoufone en Lebara. Als onafhankelijk aanbieder voorzien wij je van betrouwbaar advies op maat zodat je nooit te veel betaalt! Of je nu gaat voor een abonnement in combinatie met een mobiele telefoon of een Sim Only abonnement. Ook voor een telefoon zonder abonnement moet je natuurlijk bij Ritel zijn. Wij hebben toptoestellen van verschillende merken waaronder Apple en Samsung in ons assortiment en een grote hoeveelheid aan accessoires.

Extra service bij Ritel

Ritel biedt meer service aan de klant. Of je nu hulp wilt bij het overzetten van je gegevens, een screenprotector wilt laten plakken of onafhankelijk advies. Onze medewerkers staan je graag te woord. Daarnaast bieden wij ook zekerheidspakketten aan voor je telefoon tegen een zeer lage premie. Dit zorgt voor een uitgebreide dekking tegen o.a. val- en stootschade, diefstal en beroving en meer. Bespreek met ons de mogelijkheden!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij Ritel kun je daarom ook terecht voor telefoonreparaties, scherm reparaties en accuvervanging. Wij zorgen ervoor dat je telefoon weer snel gerepareerd terug in huis hebt. Bespreek de mogelijkheden met een van onze medewerkers in de winkel.

Veilig winkelen
In al onze winkels wordt rekening gehouden met alle Covid-19 maatregelen zodat je veilig kunt winkelen. Let op: wij kunnen daardoor echter een beperkt aantal klanten in de winkel ontvangen. Uiteraard zijn wij ook nog steeds telefonisch bereikbaar voor al je vragen of het aannemen van bestellingen, het beantwoorden van vragen en als PostNL punt. Wij zijn bereikbaar via tel: 0181 - 72 48 04 of via whatsapp op 06 - 18 78 11 50 voor korte vragen. Of stuur een mail via hellevoetsluis@ritel.nl

Wij staan voor je klaar!