Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Welkom bij Ritel Oud-Beijerland

Ritel Oud-Beijerland

Oost-Voorstraat 48
3262 JG, Oud-Beijerland
Telefoon: 0186-767277
Mail: oudbeijerland@ritel.nl
Maandag
13:00 17:30
Dinsdag
09:15 17:30
Woensdag
09:15 17:30
Donderdag
09:15 17:30
Vrijdag
09:15 21:00
Zaterdag
09:15 17:00
Zondag
Gesloten

Laat uw smartphone verzekeren bij Ritel! Meer weten? Klik hier

Klik hier voor onze spectaculaire  aanbiedingen!

Bij Ritel Oud-Beijerland kunt u terecht voor particuliere en zakelijke abonnementen.

Welkom bij Ritel Oud-Beijerland!

Bij Ritel kun je terecht voor telefoonabonnementen voor zowel nieuw als verlenging, met behoud van eigen nummer. Wij zijn officieel dealer van T-Mobile, Tele2, Vodafone, Ben, KPN, Lebara, Youfone en Delta. Als onafhankelijke aanbieder voorzien wij je van betrouwbaar advies op maat, zodat je nooit teveel betaalt. Of je nu gaat voor een abonnement met telefoon, een Sim Only abonnement of een los toestel: je kunt altijd bij Ritel terecht! Wij hebben toptoestellen van verschillende merken, zoals Apple, Samsung en Oppo en ook bieden wij een groot assortiment aan accessoires aan. Kom gerust langs bij een van onze filialen om ons assortiment te bekijken en een abonnement of telefoon uit te zoeken die bij je past!

Extra service bij Ritel

Ritel biedt extra services aan de klant. Hulp nodig bij het overzetten van je gegevens, het laten plakken van een screenprotector of wil je graag advies? Onze medewerkers staan voor je klaar! Daarnaast bieden wij ook smartphoneverzekeringen aan tegen een lage premie. Deze verzekeringen bieden dekking tegen onder andere val- en stootschade, diefstal en beroving en meer. Bespreek met ons de mogelijkheden.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom kun je bij Ritel ook terecht voor telefoonreparaties, schermreparaties en accuvervanging. Wij zorgen ervoor dat je mobiele telefoon weer snel gerepareerd wordt. Kom gauw langs in onze winkel voor de mogelijkheden.