Let op! Geld lenen kost geld.
ritel.nl
zoeken
menu menu
Profiteer bij Ritel van hoge kortingen! Sluit een nieuw abonnement af, verleng óf stap eenvoudig over! Voor 19:00 besteld, morgen in huis!

Verzekeringen

Extra zekerheid op uw smartphone? Wel zo verstandig! Daarom biedt Ritel de Harmony Service Center smartphone verzekeringen aan. Kosten voor een reparatie of vervanging van uw smartphone lopen al snel op. Voorkom daarom onverwachtse kosten en sluit een GSM verzekering af! Dit kan via Ritel.nl of in één van onze 22 winkels. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over deze smartphone verzekering.

Waarom een smartphone verzekering?

Smartphones zijn erg kostbaar en een ongeluk zit in een klein hoekje. U kunt uw mobiele telefoon natuurlijk per ongeluk op straat of in het water laten vallen. Geen probleem wanneer u de smartphone verzekering bij Ritel afgesloten heeft. De kosten voor uw reparatie of vervanging worden gewoon gedekt. Komt het later nog een keer voor? Wederom geen probleem! 

Wordt uw smartphone gestolen of wordt u beroofd van uw mobiele telefoon? Wanneer uw smartphone niet verzekerd is, zijn de kosten voor uw rekening. U dient in dit geval zelf een kostbaar nieuw toestel aan te schaffen. Met de GSM verzekering van Ritel zijn deze kosten niet voor u! In dat geval ontvangt u kosteloos een vervangend toestel.

Dekking smartphone verzekering Ritel

Een uitgebreide dekking tegen een scherpe maandpremie, dit is de beste omschrijving voor de smartphone verzekering van Ritel. Deze smartphone verzekering biedt namelijk dekking in alle onderstaande situaties tegen een scherpe premie.

  • Beschadiging
  • Val-, stoot- en waterschade
  • Diefstal en beroving
  • Elektronische / mechanische schade
  • Gespreksmisbruik (bij diefstal of beroving)

Smartphone verzekering afsluiten

De smartphone verzekering sluit u snel en gemakkelijk af bij het afronden van uw bestelling. Het is verstandig om de GSM verzekering direct af te sluiten aangezien u dan gelijk verzekerd bent. Hoe voorzichtig u ook bent met uw gloednieuwe toestel, een schade kan natuurlijk ook op de eerste dag ontstaan.

Twijfelde u toch nog en wenst u de verzekering achteraf alsnog af te sluiten? Dit kan tot 14 dagen na aflevering van de bestelling. U ontvangt op de dag van verzending van uw bestelling een mail waarin uitgelegd wordt hoe u de smartphone verzekering alsnog kunt afsluiten.

Overige informatie smartphone verzekering

Het polisnummer van uw smartphone verzekering vindt u terug op de rekeningafschriften van Harmony Service Center.

Wanneer u een schade heeft dient u contact op te nemen met de verzekeraar, Harmony Service Center. Zij lichten de vervolgstappen toe en handelen de schade snel af.

Meer informatie?

Meer weten over deze smartphone verzekering? Kom langs in één van onze 22 winkels of neem contact op met onze klantenservice.