Let op! Geld lenen kost geld.
zoeken
Winkelmand nog geen artikelen
menu menu

Wie is Ritel

Ritel is al meer dan 20 jaar de specialist in telecommunicatie. Met 22 filialen is Ritel momenteel marktleider in Zuidwest Nederland!

Ritel verkoopt online alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Ritel is de webwinkel met het grootste assortiment telefoons, accessoires en inkt. Ritel biedt het breedste assortiment aan tegen lage online prijzen.

Bij Ritel staat service en kwaliteit centraal. Ritel houdt deze service hoog door een snelle levering, en de goedkoopste prijzen! Door de nieuwsbrief van Ritel in de gaten te houden profiteert u van de vele extra aanbiedingen!

Assortiment

go4ritel assortiment

Ritel is kritisch op het assortiment en alleen de allerbeste producten worden opgenomen in ons assortiment. Er is dagelijks contact met onze leverancier en partners in binnen- en buitenland waardoor we in staat zijn om ons assortiment continue te vullen met producten van hoogwaardige kwaliteit, tegen zeer scherpe prijzen.

Warehouse

go4ritel warehouse

Ritel kan op de locatie in Zeeland beschikken over ruim 3.000 m2 warehousing. Tevens maken wij gebruik van magazijnen van onze leveranciers en partners. Dit stelt ons niet alleen in staat om altijd over voldoende ruimte te beschikken maar ook om er flexibel mee om te gaan zodat kosten minimaal zijn.

ICT / Marketing

go4ritel ictmarketing

Ritel beschikt over een eigen software en marketing team. Samen met onze productspecialisten zorgen zij er o.a. voor dat ons assortiment overzichtelijk en actueel word aangeboden op de website. Bij ieder product treft u juiste informatie, voorraden worden per artikel weergegeven.

Transport

go4ritel transport

Via track & trace bij ieder bestelde order zorgen wij ervoor dat u continue op de hoogte blijft van de status van uw bestelling. Tevens kunt u kiezen om een order af te halen leveren bij u thuis, op uw werk of op ruim 2200 andere afhaalpunten.

Winkels

Ritel wieisritel 21 winkels

Ritel maakt ook gebruik van de eigen winkel van Ritel. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling gratis af te halen in een van onze Ritel winkels.