Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Betaal je je toestel niet direct? Dan koop je deze op krediet!

Voor 2017 was het mogelijk om een abonnement te kopen in combinatie met een toestel die dan vaak in termijnen werd afbetaald. Vanaf 2017 is dit veranderd door de Nederlandse rechter waardoor het een vorm van krediet is geworden. Doordat dit een vorm van krediet is geworden moeten alle providers in Nederland zich houden aan strengere regels. Zo wordt er ook een kredietcheck gedaan om te zien hoe kredietwaardig je bent! Bereken hieronder je toestelkrediet om te kijken hoeveel jij per maand moet betalen.

Toestelkrediet berekenen

Wanneer je je gekozen toestel niet in één keer betaalt maar in termijnen, wordt dit kopen op krediet genoemd. Vanaf 1 mei 2017 worden de regels strenger: Neem je bij je abonnement een krediet van €250,- of meer? Dan zijn we verplicht om je te vragen over een paar gegevens.
 

Vervroegd aflossen toestelkrediet

Je hebt je telefoonabonnement met toestelkrediet maar je wilt nu toch in een keer aflossen. Bij onze providers is dit geen probleem! Je kan vroegtijdig, wanneer je maar wilt aflossen. Binnen 24uur word  je afgemeld en ben je BKR vrij.

Wat kun jij uitgeven? Doe de kredietcheck!

Doe onderstaande kredietcheck om te weten welke telefoons je kunt nemen met een krediet of hoeveel je per maand kunt betalen voor je toestel. Vul je gegevens in en wij geven een indicatie van het krediet wat we je mogen aanbieden!

KREDIET BEREKENING

* Je maximale toestelkrediet kan lager uitvallen wanneer je nog andere kredieten hebt lopen. Dit komt omdat je door de andere lopende kredieten minder bestedingsruimte hebt.