Let op! Geld lenen kost geld.
Klanten over Ritel.nl:
8.4 / 10
zoeken
Winkelmand nog geen artikelen
menu menu

Diensten en voorwaarden

Nummerbehoud

Wanneer je een GSM-abonnement afsluit kun je nummerbehoud aanvragen en je huidige telefoonnummer meenemen naar het nieuwe abonnement. Je blijft dan bereikbaar op je eigen telefoonnummer. Voor nummerbehoud maakt het niet uit of je een Sim Only abonnement, een abonnement met GSM of een prepaid SIM kaart gebruikt. De nieuwe provider zegt het huidige contract voor je op. De providers stellen verschillende eisen voor nummerbehoud en om dubbele kosten te voorkomen dien je altijd rekening te houden met de opzegtermijn van je huidige GSM abonnement. Wij zullen altijd de door jouw opgegeven einddatum aanhouden. Nummerbehoud kan 2 maanden voor het einde van je contract worden aangevraagd.

Indien je kiest voor nummerbehoud kan de 24-uurs levering niet altijd gegarandeerd worden.

Klik op onderstaande links om te zien hoe het nummerbehoud van de provider van jouw keuze precies in zijn werk gaat.

Afwijzing van een Provider

Indien je wordt afgewezen door een provider, krijg je van ons telefonisch of per e-mail bericht over de afwijzing. Wegens privacy redenen krijgen wij nooit de reden van afwijzing van de provider te horen. Wanneer je wilt weten wat de reden van afwijzing is, raden wij je aan contact op te nemen met de provider.

Opzeggen van een abonnement

Indien je niet kiest voor nummerbehoud, maar een nieuw GSM nummer wilt dien je je huidige contract zelf op te zeggen bij je provider.

Contact met je provider

Heb je een vraag over je factuur, dan kun je het beste rechtstreeks contact op nemen met je provider. Hieronder een lijst van telefoonnummers van de klantenservice van de providers:

  • Vodafone 0654500100 / 1200
  • Tele2 0900-2411602
  • Tele2 goedkeuring abonnement door Experian 0900-39737426
  • T-mobile 0800-7123
  • KPN / HI 0612001200
  • Telfort 0900-9596
  • Sizz 1200

Verzekeringen

De verzekering voor je Tablet of GSM is een product van Harmony Service Center. Met deze verzekering bescherm je je aankoop tegen (vocht)schade / diefstal. Je kunt deze verzekering gemakkelijk afsluiten en opzeggen.


Afsluiten
Je kunt de verzekering kiezen wanneer je je persoonlijk gegevens in gaat vullen bij 'verzeker je kostbare bezit'. Ook als je geen verzekering wilt moet je dit aangeven. Wanneer je kiest voor 'geen verzekering' hoef je uiteraard niets te betalen.


Voorlopige dekking
Wanneer je een verzekering afsluit, word je aanvraag beoordeeld door Harmony Service Center voordat deze geaccepteerd wordt. Direct bij verzending van je product krijg je een voorlopige dekking van maximaal 14 dagen. Enkele dagen na ontvangst van je bestelling is de dekking definitief, tenzij je van de verzekeraar bericht ontvangt dat deze de polis niet kan accepteren.


Melden van schade
Indien je een claim wilt indienen wegens diefstal, ongeval-schade, misbruik van gesprekskosten of een defect dien je zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 14 dagen, contact met Harmony op te nemen op 010-206 86 74. Je kunt je schade ook melden via mijnpolis.harmonyservicecenter.nl. In geval van diefstal dien je direct je simkaart te laten blokkeren door de netwerkaanbieder. Je dient tevens zo snel mogelijk, binnen 24 uur na de diefstal, aangifte te doen bij de politie. Het originele proces-verbaal dient overlegd te worden. Ook wordt verzocht een eigen verklaring van wat er gebeurd is op te stellen. Claims met betrekking tot misbruik van gesprekskosten dienen te worden vergezeld van een gespecificeerde nota.


Looptijd en opzegtermijn
De zekerheidspakketten voor mobiele telefonie hebben een minimale looptijd van 12 maanden. Hierna wordt de looptijd steeds stilzwijgend verlengd met een periode van 1 maand


Algemene voorwaarden