Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

zakelijk sim-only


Kies een sim-only abonnement

Wanneer je toestel nog in goede conditie is en je geen nieuw toestel nodig hebt kun je kiezen voor een sim-only. Met een sim-only betaal je alleen voor de aansluiting op het netwerk en het gebruik van het netwerk, ideaal dus wanneer je wel een abonnement wilt maar geen toestel. Wanneer je een abonnement met toestel afsluit is het toestel goedkoop, het abonnement betaalt een deel van het toestel mee. Met een sim-only is dit niet het geval, omdat er geen toestel is betaal je een extra voordelige vaste prijs. Wanneer je een sim-only abonnement afsluit ontvang je van de door jouw gekozen provider een simkaart en heb je alleen een simlockvrij toestel nodig om deze simkaart in te gebruiken.

Voordelen van een sim-only

Één van de grootste voordelen van een sim-only zijn de extra lage kosten. Je betaalt immers niet voor een toestel dus blijven de maandprijzen extra laag en voordelig. Daarnaast is er vaak de mogelijkheid bij verschillende providers om het abonnement per maand op te zeggen, je zit dan niet 2 jaar aan een abonnement vast. Ideaal dus wanneer je niet tevreden bent over het netwerk van jouw provider. Ritel biedt diverse sim-only abonnementen aan van onder andere Tele2VodafoneT-Mobile, BenKPNTelfortLebara en Youfone. Elke provider biedt dan ook weer diverse abonnementen aan, soms met alleen belminuten of sms-jes maar ook met datategoed. Je maakt zelf de keuze uit een sim-only die het beste bij je past zodat je nooit teveel betaalt!

Kies bezorgwijze

Een sim-only abonnement kunnen we op verschillende manieren laten bezorgen. Wanneer we de benodigde gegevens hebben ontvangen kunnen we de sim-only per briefpost versturen of op één van de 2200 afhaallocaties laten bezorgen