Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Fresh 'n Rebel Soul Bluetooth Speaker Grijs

Fresh 'n Rebel Soul Bluetooth Speaker Grijs
Op voorraad
Geniet optimaal van je favoriete muziek met de Fresh 'n Rebel Soul bluetooth speaker. Deze speaker komt met een intense bass en indrukwekkend volume, zelfs op een laag volume kun je genieten van een helder geluid! De draadloze Soul biedt de ultieme geluidsbeleving en is gemaakt om je interieur aan te vullen. Meer sound? Verbind twee Soul... lees meer.
  • Kleur: Grijs

Fresh 'n Rebel Soul Bluetooth Speaker Grijs

5506-0025.GS

Geniet optimaal van je favoriete muziek met de Fresh 'n Rebel Soul bluetooth speaker. Deze speaker komt met een intense bass en indrukwekkend volume, zelfs op een laag volume kun je genieten van een helder geluid! De draadloze Soul biedt de ultieme geluidsbeleving en is gemaakt om je interieur aan te vullen. Meer sound? Verbind twee Soul speakers met elkaar en luister ook in stereo! Dankzij het staande ontwerp past deze speaker overal in huis maar ook makkelijk te gebruiken voor onderweg. De Soul is spatwaterdicht en heeft 15 uur speelduur. Laad ‘m binnen 2,5 uur weer volledig op via bijgeleverde USB-C kabel. 

Leuk detail: De Soul heeft een ingebouwde microfoon waardoor het mogelijk is om een telefoongesprek via de speaker te voeren in plaats van je telefoon.

EAN: 8718734659143

Beoordelingen