Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Fysic FM-9710 seniorentelefoon

Fysic FM-9710 Rood (Senioren)
2.4
1,3 Megapixel
Bekijk alle specificaties
Koop in een winkel

Meer informatie

  • Onafhankelijk aanbieder van alle netwerken
  • De scherpste aanbiedingen voor jou
  • Veilig gegevens invullen met iDIN
  • Niet tevreden? Gratis retourneren
  • Klanten geven Ritel een 8,5/10

Fysic FM-9710 Rood (Senioren)

88-03841.WI

De Fysic FM 9710 is een seniorentelefoon met benodigde functies zoals bellen, sms’en en foto’s maken, maar beschikt verder niet over te veel poespas. Deze klaptelefoon heeft een groot beeldscherm en grote toetsen aan de binnenzijde van het toestel. Wanneer het toestel ingeklapt is, is het een klein en compact toestel wat gemakkelijk in de broek- of jaszak past. De noodknop op het toestel maakt dit toestel veilig voor ouderen, omdat je met 1 druk op de knop snel iemand kunt bereiken.

Beeldscherm

De Fysic FM 9710 heeft voor een klaptelefoon een vrij groot beeldscherm van 2,4 inch. Het toestel is vanwege het grote display erg geschikt voor senioren, omdat alles gemakkelijk af te lezen is en je het toestel naar eigen voorkeur kunt aanpassen.

Vormgeving

De telefoon heeft een mooie, rode kleur aan de buitenkant. Op het moment dat het toestel wordt opengeklapt zie je vanboven een grote display met daaronder grote, fysieke knoppen en een eenvoudig te bedienen menu. De grote toetsen op het toestel, zorgen ervoor dat je sms’jes gemakkelijk kunt versturen en een nummer snel kunt intoetsen.

Camera en andere functies

De FM 9710 beschikt over een 0.3 megapixelcamera, waarmee je leuke kiekjes kunt schieten. Hierdoor mis je geen enkel leuk moment. De foto’s kun je met dit toestel zelfs delen via Bluetooth. Verder beschikt dit Fysic-toestel over een FM-radio, een ingebouwde zaklamp en plaats voor een microSD-kaartje.  

SOS-functie

Als eigenaar van deze telefoon, hoef je je nooit meer onveilig te voelen. Dit toestel heeft namelijk een noodknop, die je kunt indrukken in geval van nood. Vooraf worden belangrijke contacten ingesteld. Op het moment dat de SOS-functie wordt gebruikt, wordt een van deze contacten gebeld. Zo kun je altijd snel iemand bereiken.

Koop de Fysic FM 9710 met een abonnement

Wil je de Fysic FM 9710 met een abonnement kopen? Ritel biedt alle netwerken, zowel nieuw als verlengen met behoud van nummer. Het maakt daarom niet uit waar je abonnement is afgesloten! Combineer de telefoon met een netwerk naar keuze zoals T-Mobile, Tele2, Ben, KPN of Vodafone.

EAN: 8712412576821

Beoordelingen