voor 19.00 uur besteld, morgen in huis!
zoeken
Winkelmand nog geen artikelen
menu menu

FILTER RESULTATEN

FILTER RESULTATEN

merk
kleur
Merk
Type

Smartwatch

vorige  |  1/0  |  volgende

Geen artikelen gevonden!

vorige  |  1/0  |  volgende

 

Smartwatch

Een smartwatch is een geavanceerd en stijlvol horloge. Letterlijk vertaald is het inderdaad een slim horloge. Natuurlijk lijkt het op een normaal horloge, maar eigenlijk is het een verlengstuk van je smartphone. Het biedt de mogelijkheid jouw telefoon te verbinden met je smartwatch. Eenmaal verbonden kun je vanaf jouw telefoon alles doorgeven en zien op het slimme horloge. Je kunt ermee communiceren of relevante meldingen vanaf jouw telefoon tonen. Zoals ieder ander horloge zit het ook rond de pols, zo kun je snel meldingen op jouw telefoon zien zonder het toestel uit je broekzak of tas te moeten halen. Je hebt letterlijk alle notificaties bij de hand. Je kunt hem net als een telefoon personaliseren, dus omzetten naar jouw smaak. De bandjes kunnen eventueel verwisseld worden, zo kun je de look aanpassen op jouw eigen stijl. Het LCD kleurenscherm kan bijvoorbeeld ook naar eigen smaak aangepast worden door middel van eigen indeling het instellen van een eigen thema.
Ieder slim horloge heeft weer eigen unieke opties, zo kan het ene exemplaar juist wel of niet bellen, muziek luisteren of foto’s schieten. De smartwatch is in het leven geroepen om jou het leven nog gemakkelijker te maken. Haal niet telkens die telefoon uit je broekzak of tas, maar gluur snel even op jouw horloge.
 

Waarom een smartwatch online kopen bij Ritel.nl?

De smartwatch is er om het gebruik van jouw smartphone te verminderen, maar toch op de hoogte te kunnen blijven. Het maakt het leven makkelijker. Gelukkig is shoppen bij Ritel.nl ook erg eenvoudig, online winkelen was nog nooit zo leuk. De webshop is netjes ingedeeld in verschillende categorieën. De smartwatches kun je vinden onder GSM accessoires, omdat deze samen met jouw smartphone gebruikt kan worden. Het ruime aanbod is speciaal voor jou geselecteerd door Ritel. Blader op jouw tempo door de webshop en bekijk alle verschillende modellen aandachtig van dichtbij. Winkelen zonder de deur uit te moeten, en toch alle gemakken zoals extra informatie en specificaties zoals je die in de winkel zou kunnen vinden. Ritel zorgt ervoor dat jij op een bewuste wijze de juiste keuze kunt maken tussen de verschillende types.
De laagste prijs garantie is ook een van de voordelen wat winkelen bij Ritel zo aantrekkelijk maakt. Ook bij de smartwatches zal je altijd de laagste prijs vinden, wat een luxe, nu is het niet meer nodig verder te zoeken naar andere webshops! Mocht je toch elders jouw horloge goedkoper vinden, dan betaalt Ritel jou het verschil terug. Zo ben je altijd zo goedkoop mogelijk uit bij Ritel!

 

Wat is het smartwatch aanbod bij Ritel.nl?

Het aanbod smartwatches in de online shop is vrij groot. Ritel biedt jou de keuze tussen verschillende soorten en merken. De horloges hebben allemaal eigen unieke functies, geen enkel model is hetzelfde. Dit komt natuurlijk door de verschillende merken die allemaal een zelfde soort product als het horloge aanbieden. Een populair artikel is de Sony Smartwatch. In de Ritel webshop vind je de originele Sony Smartwatch en de vernieuwde en verbeterde Sony Smartwatch 2 SW2 Silicon. Het is een stijlvol horloge met LCD kleurenscherm, waarbij je zelf een thema kunt instellen of het bandje kunt veranderen. Zo kun je hem naar jouw smaak aanpassen. Het horloge kan verbinding maken met jouw Android smartphone waardoor alle notificaties zoals sms’jes, emails en afspraken op de smartwatch te zien zijn.