Voor 19.00 uur besteld
morgen in huis!
Winkelmand
nog geen artikelen
PRIJS OVERZICHT

Telefoon abonnement met kado

Doe jezelf eens een kado terwijl je tegelijkertijd een telefoon abonnement uitkiest. Een telefoon abonnement met kado is in verschillende combinaties mogelijk bij Ritel. In het hoofdmenu vind je de categorie kado + abonnement. Als eerste kies je een soort kado uit, bijvoorbeeld een tablet. Daarna het merk of model wat jij graag wil hebben. Ritel heeft speciaal voor deze aanbiedingen veel verschillende tablets geselecteerd. Er is dus een ruime keuze tussen verschillende kado’s. Een andere mogelijkheid is om naast het kado ook nog een telefoon bij het abonnement te kiezen. Op deze manier heb je een telefoon abonnement met kado én telefoon. Je zult dit echter wel in de kosten gaan merken, aangezien je dan twee vrij dure producten samen met het abonnement hebt gekozen. Niet iedere provider doet mee aan de acties. Alleen een Vodafone en Tele2 abonnement kan worden afgesloten met kado bij Ritel. Als je eenmaal een telefoon abonnement en kado hebt gekozen kun je zien wat de maandelijkse kosten zullen worden. Aan de hand hiervan kun je alle mogelijke opties in kado, abonnement en telefoon nog wijzigen.
 

Waarom online een telefoon abonnement met kado afsluiten bij Ritel.nl?

Een abonnement met kado afsluiten kan bij Ritel heel eenvoudig en snel. Het abonnement en kado kan van te voren uitgebreid bekeken worden. Je kunt je bijvoorbeeld afvragen welke kado’s Ritel heeft geselecteerd en welk abonnement het beste bij jou zou passen. Het voordeel van een webshop als Ritel is dat je niet meteen hoeft te beslissen. Je kunt op ieder moment van de dag een telefoon abonnement met kado selecteren bij Ritel. Je hoeft niet in de rij te staan, en ook de tijd nemen en op het gemakje alle details doornemen is totaal niet erg.

 

Het ruimste aanbod telefoon abonnementen met kado bij Ritel.nl

Ritel heeft een ruim aanbod aan kado’s. Als eerste maak je een keuze uit de soorten kado’s, camera’s, laptops, navigatie, outdoor, smartwatch, spelcomputer, tablets en televisies. Daarnaast is het altijd nog mogelijk om er een telefoon bij te kiezen, je zou dan gaan voor een telefoon abonnement met kado inclusief telefoon. Dit is echter geen verplichting. Wil je graag jouw eigen telefoon houden, dan kan dat natuurlijk ook. Dat betekent dat je juist weer wat extra korting op het telefoonabonnement met kado krijgt. Als laatste kies je in de zoektocht naar een telefoon abonnement met kado, het uiteindelijke abonnement. Hierin kun je enkel kiezen tussen de providers Vodafone en Tele2. Als je al deze keuzes hebt gemaakt kun je meteen zien wat jouw maandelijkse kosten zullen zijn.