Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

iphone 15 banner landingspagina verwacht

Apple iPhone 15 serie

Dit najaar zal Apple de nieuwe iPhone 15 serie lanceren. Geruchten gaan dat deze toestellen naast een grote 48 megapixel camera ook een nieuw ontwerp gaan meekrijgen met gebogen schermranden en een extra helder scherm met meer licht. Daarnaast zullen de iPhone's uitgerust worden met nóg snellere en krachtigere Apple chips. Blijf op de hoogte via deze pagina!

Specificaties van de Apple iPhone 15 serie

Inmiddels zijn er al wat renders gelekt van de Apple iPhone 15 Pro. Daardoor is goed te zien dat het ontwerp minimaal is aangepast en dat er is gekozen voor gebogen schermranden en een platter scherm. Naar verwachting zullen de Apple iPhone 15 en iPhone 15 Plus minder drastische aanpassingen bevatten zoals een 6,1 en 6,7 inch scherm, een snellere A16-chip, 6GB werkgeheugen en hoogstwaarschijnlijk een 48 megapixel camera op de achterzijde. 

De Apple iPhone 15 Pro en Pro Max hebben net als hun voorgangers een 6,1 en 6,7 inch scherm maar hebben meer opvallende aanpassingen aan het ontwerp. Onder de motorkap gaan de telefoons een 48 megapixel camera meekrijgen met een snelle Apple A17-chip en 8GB werkgeheugen. Opvallend is dat de geruchten spreken over een periscoop lens die waarschijnlijk aan de achterzijde van de Pro Max zal bevinden. Hierdoor zou je tot wel 6 keer optisch kunnen inzoomen. Of dat werkelijk zo is zullen we nog even moeten afwachten. De Pro Max zal naar verwachting ook het enige toestel zijn die een titanium behuizing gaat krijgen. 

Daarbij zou het zo maar eens kunnen dat alle telefoons uit de iPhone 15 serie geen fysieke volume en powerbuttons meer bevatten maar slechts touch-versies. 

Het laatste nieuws

 

De Apple iPhone 15 serie los kopen of met abonnement?

De nieuwe Apple iPhone 15 serie kun je combineren met een passend abonnement of los kopen. Sluit een nieuw abonnement af of verleng gemakkelijk bij Ritel. Het maakt niet uit waar je abonnement is afgesloten! Wij hebben alle netwerken, ga voor bijvoorbeeld T-Mobile, Tele2, Ben, KPN of Vodafone