Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Oppo A15

Oppo A15 32GB Black
6.5"
13.0 Megapixel
4230 mAh
Bekijk alle specificaties

Kleur

Zwart Blauw

Geheugen

32GB

Koop in een winkel

1. Kies je abonnement

KPN en Telfort klanten ontvangen extra voordeel! Kies voor nummer behouden, vul je 06-nummer in en selecteer KPN/Telfort als provider voor een persoonlijk aanbod!

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

1. Extra diensten

Je krijgt gratis 5G zolang je abonnement loopt. Daarmee internet je sneller en veiliger via een smartphone die 5G ondersteunt. Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Verlaag de bijbetaling door te kiezen voor een hoger toestelkrediet
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€120 €24 €96 €4,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door KPN Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. Ritel treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


  • Onafhankelijk aanbieder van alle netwerken
  • De scherpste aanbiedingen voor jou
  • Veilig gegevens invullen met iDIN
  • Niet tevreden? Gratis retourneren
  • Klanten geven Ritel een 8,5/10

Oppo A15 32GB Black

88-05114

De Oppo A15 bevat naast een groot 6,52 inch scherm en een duurzame 4230 mAh batterij ook nog eens drie camera’s aan de achterzijde voor het maken van de mooiste foto’s en filmpjes! De 13 megapixel hoofdlens behoudt zijn helderheid, de 2 megapixel macrolens legt elk detail haarfijn vast en de 2 megapixel dieptelens zorgt voor prachtige portretfoto’s. Leg jezelf vast middels de frontcamera met 5 megapixels en gebruik de Front AI Beautification zodat je op je mooist wordt vastgelegd! Vervaag achtergronden en maak jezelf tot het hoogtepunt van elke foto. Deze gestroomlijnde telefoon heeft een 3D-achterkant en past perfect in de hand. Beveilig al je bestanden middels de handige vingerafdruksensor en AI Face Unlock waardoor je met je gezicht in een oogwenk toegang hebt. Daarnaast bevat de A15 een krachtige octa-core processor met 32 GB geheugen uitbreidbaar tot 256 GB en Hyper Boost 2.1 waardoor je games extra snel reageren op jouw aanrakingen. De Oppo A15 draait op ColorOS 7.2, een eigen besturingssysteem gebaseerd op Android 10.

 

 

EAN: 6944284675827